Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι καπνοί από τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη «έπνιξαν» και τις Καρυάτιδες -Συγκλονιστικές εικόνες

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου μέσω του Associated Press, καθώς η Ακρόπολη «τυλίχθηκε» στους καπνούς από τη ...



Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου μέσω του Associated Press, καθώς η Ακρόπολη «τυλίχθηκε» στους καπνούς από τη φωτιά που ξέσπασε στη Βαρυμπόμπη.



Η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε πριν το μεσημέρι της Τρίτης (8/3) συνεχίζει να μαίνεται, με τα πύρινα μέτωπα πλέον να είναι τρία: Ολυμπιακό Χωριό, Τατόι και Θρακομακεδόνες.

Από την αρχή φάνηκε ότι η κατάσταση θα είναι πολύ δύσκολη, δεδομένου ότι οι φλόγες πήραν γρήγορα διαστάσεις, ενώ και ο καπνός ήταν έντονος και άρχισε να μεταφέρεται σε πολλές περιοχές του λεκανοπεδίου κάνοντας την ατμόσφαιρα αποπνικτική. Μάλιστα, ο ήλιος άρχισε να κρύβεται σε αρκετά σημεία της πρωτεύουσας, με το σκηνικό να μοιάζει απόκοσμο, ενώ σημαντική ήταν η ατμοσφαιρική ρύπανση.

Ενδεικτικές είναι οι εικόνες που έκαναν το γύρο του κόσμου και κατέγραψε ο φακός του Associated Press από το πιο εμβληματικό σημείο της Αθήνας, την Ακρόπολη, η οποία είχε ως φόντο όχι τον κλασικό γαλανό ελληνικό ουρανό, αλλά το πορτοκαλί που δημιούργησαν οι καπνοί.





Πηγή: iefimerida.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.