Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αργυρό μετάλλιο για την εκπληκτική Εθνική Πόλο - Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στη Σερβία

Με το αργυρό μετάλλιο θα επιστρέψει η Εθνική υδατοσφαίρισης των Ανδρών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Στον τελικό του τουρνουά απένα...





Με το αργυρό μετάλλιο θα επιστρέψει η Εθνική υδατοσφαίρισης των Ανδρών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Στον τελικό του τουρνουά απέναντι στη Σερβία, η Εθνική ομάδα Πόλο έχασε με 13-10.

Με το ασημένιο μετάλλιο θα επιστρέψει η Εθνική υδατοσφαίρισης των Ανδρών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Στον τελικό του τουρνουά απέναντι στη Σερβία, η ελληνική ομάδα προδόθηκε από το στοιχείο που την έφερε ως το βάθρο, την άμυνα. Οι «πλάβι» με την ποιότητα και την εμπειρία τους βρήκαν εύκολα λύσεις και, παρά τη μαχητικότητα των διεθνών που επέστρεψαν μία φορά από το -3, έφτασαν στη νίκη με 13-10 και διατήρησαν τον τίτλο που είχαν κατακτήσει στο Ρίο, στον… τελευταίο χορό της «χρυσής γενιάς» τους.

Η Ελλάδα ξεκίνησε το ματς προηγούμενη με τον Κολόμβο, αλλά πολύ γρήγορα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1 με τον Φιλίποβιτς να δείχνει την κλάση του από τους Σέρβους. Ένα περιπετειώδες γκολ του Κολόμβου ξανά -αφού χρειάστηκε το instant replay για την επιβεβαίωσή του- έφερε το ματς στα ίσα, αλλά σε εκείνο το σημείο οι «πλάβι» πάτησαν… γκάζι.


Η ελληνική άμυνα έμοιαζε να μην λειτουργεί, ενώ ταυτόχρονα τα ποσοστά της «γαλανόλευκης» στον παίκτη παραπάνω ήταν άσχημα, με αποτέλεσμα το σκορ να γίνει 5-3 και το 1ο οκτάλεπτο να λήγει στο 6-3 υπέρ των Σέρβων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.