Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ανείπωτη τραγωδία: Νεκρός σε τροχαίο μαζί με τον γιο του ο αθλητής της χειροπάλης Γιώργος Ρασσιάς

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στον κόσμο της ελληνικής χειροπάλης η είδηση του θανάτου του Γιώργου Ρασσιά και του γιου του σε τροχαίο. “Με ...




Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στον κόσμο της ελληνικής χειροπάλης η είδηση του θανάτου του Γιώργου Ρασσιά και του γιου του σε τροχαίο.

“Με θλίψη αποχαιρετά σύσσωμη η οικογένεια της χειροπάλης τον αθλητή και φίλο Γιώργο Ρασσιά που έχασε την ζωή του μαζί με τον γιο του σε τροχαίο δυστύχημα. Kαλό παράδεισο να έχεις φίλε μας, κουράγιο στην οικογένεια” αναφέρει χαρακτηριστικά η Ομοσπονδία σε ανάρτηση της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το notospress.gr, το τραγικό περιστατικό έγινε την Κυριακή (08/08) στη Βουλγαρία. 
Η οικογένεια του Γιώργου Ρασσιά (εργολάβου – οικοδόμου, από τη Σπάρτη), ταξίδευε από προορισμό διακοπών, όταν το Ι.Χ. που επέβαιναν πατέρας, μητέρα, γιος και κόρη συγκρούστηκε με μεγάλο φορτηγό. Από την σφοδρή σύγκρουση ανασύρθηκαν νεκροί πατέρας και γιος (Κωνσταντίνος) και σοβαρά τραυματισμένες μητέρα και κόρη.

Επίσης βάσει των όσων αναφέρει το lakonikos.gr, η κατάσταση της υγείας της συζύγου είναι σοβαρή, καθώς βρίσκεται σε κώμα, ενώ η κόρη έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό στη λεκάνη. Από το τροχαίο διεκόπη για ώρες η κυκλοφορία στο φαράγγι της Κρέσνας, προκαλώντας μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα στον κεντρικό δρόμο Ε79, καθώς σχηματίστηκαν μεγάλες ουρές οχημάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.