Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καμπούλ: Βίντεο φέρεται να δείχνεουν ανθρώπους να πέφτουν στο κενό από αεροπλάνο που απογειώνεται αεροπλάνα να απογειώνονται με ανθρώπους στα φτερά...!!!

Σκηνές αλλοφροσύνης εκτυλίσσονται στις τελευταίες ώρες στο διεθνές αεροδρόμιο της Καμπούλ, καθώς χιλιάδες κόσμου επιχειρούν να εγκαταλείψο...







Σκηνές αλλοφροσύνης εκτυλίσσονται στις τελευταίες ώρες στο διεθνές αεροδρόμιο της Καμπούλ, καθώς χιλιάδες κόσμου επιχειρούν να εγκαταλείψουν τη χώρα μετά την ανάληψη της εξουσίας από τους Ταλιμπάν. Ξύπνησαν μήνες του παρελθόντος, τότε που οι ακραίοι Ισλαμιστές είχαν και πάλι τον έλεγχο του Αφγανιστάν, από το 1996 έως το 2001.

Η απελπισία κάποιων για να γλιτώσουν φέρεται να οδήγησε σε απονενοημένες πράξεις, όπως το να γραπωθούν στις ρόδες αεροσκαφών που απογειώνονται, σύμφωνα με δημοσίευμα του newsweek.com.

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, το οποίο δημοσίευσε στο twitter το πρακτορείο Asvaka και εμφανίζει ανθρώπους να πέφτουν από αεροσκάφος που απογειώνεται από το αεροδρόμιο Χαμίντ Καρζάι της Καμπούλ. Αυτό που μπορεί να διακρίνει κανείς είναι μικρά μαύρα σημάδια που φαίνονται να πέφτουν από το αεροσκάφος.

Η γνησιότητα του βίντεο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει επιβεβαιωθεί, ωστόσο όπως μεταδόθηκε από διεθνή ΜΜΕ υπάρχουν ήδη τουλάχιστον πέντε νεκροί στο αεροδρόμιο.

Επίσης, πληροφορίες αυτήκοων μαρτύρων κάνουν όμως λόγο για πτώση τριών ανθρώπων που έκαναν τρομακτικό θόρυβο όταν έπεφταν στο έδαφος.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.