Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκία: Μετά τις φωτιές, πλήττεται από πλημμύρες - Κατέρρευσε γέφυρα και εκκενώθηκε νοσοκομείο

Οι πυρκαγιές κατακαίνε νοτιοανατολικά και οι κατακλυσμιαίες βροχές πλήττουν τη βορειοδυτική Τουρκία. Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι ...






Οι πυρκαγιές κατακαίνε νοτιοανατολικά και οι κατακλυσμιαίες βροχές πλήττουν τη βορειοδυτική Τουρκία. Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι αρχές της γείτονος που πριν από λίγο εκκένωσαν ένα νοσοκομείο στην επαρχία της Σινώπης και αναζητούν μία γυναίκα που αγνοείται.

Συγκεκριμένα, οι 45 ασθενείς του νοσοκομείου χρειάστηκε να απομακρυνθούν προς ένα άλλο νοσοκομείο λόγω της ανόδου της στάθμης των υδάτων. Διασώστες τους μετέφεραν με φουσκωτές λέμβους, τις οποίες τραβούσαν σε πλημμυρισμένο δρόμο. 

Και αυτά τη στιγμή που λίγο δυτικότερα, στην επαρχία Μπαρτίν, οι διασώστες αναζητούν μία ηλικιωμένη γυναίκα που παρασύρθηκε από τα νερά, ενώ ένας άνδρας έχασε τη ζωή του από καρδιακή ανακοπή. Επίσης τραυματίστηκαν και 13 άτομα έπειτα από κατάρρευση γέφυρας στην ίδια περιοχή με την Προεδρία Διαχείρισης Καταστροφών και Εκτάκτων Καταστάσεων ανακοινώνει πως 12 χωριά έχουν μείνει χωρίς ρεύμα.

Στην επαρχία Κασταμονή, ολόκληροι δρόμοι χάθηκαν κάτω από ορμητικούς χειμάρρους που παρέσυραν οχήματα και πινακίδες σήμανσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.