Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έπιασαν Στρατιωτικο στη Ρόδο να αυνανίζεται ηνίγυμνος μπροστά σε κοριτσάκια... Τον άφησαν ελεύθερο γιατί δεν «έδεσε» η υπόθεση!

Ελεύθερος αφέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του Armyvoice.gr ο στρατιωτικός που είχε προσαχθεί στο Α.Τ. Ιαλυσού Ρόδου, μετά απο καταγγελία ότι...







Ελεύθερος αφέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του Armyvoice.gr ο στρατιωτικός που είχε προσαχθεί στο Α.Τ. Ιαλυσού Ρόδου, μετά απο καταγγελία ότι αυνανιζόταν δημόσια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα και τις πληροφορίες του Rodosreport , η αστυνομία Ρόδου σήμερα πρώτες πρωινές ώρες κλήθηκε απο κατοίκους του χωριού Κρεμαστής , καθώς ένας άντρας που επέβαινε σε μπλε αυτοκίνητο κυκλοφορούσε γυμνός απο την μέση και κάτω και σταματούσε σε μικρά κορίτσια και αυνανιζόταν.

Την δράση του εντόπισαν κάτοικοι του χωριού οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και κάλεσαν την αστυνομία .

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό απο το Α.Τ Ιαλυσού και ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη. Στη ΦΩΤΟ που δημοσιεύει η ιστοσελίδα από τη Ρόδο, υποστηρίζει ότι πρόκειται για τον δράστη στο ΑΤ Ιαλυσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Armyvoice.gr ο στρατιωτικός που προσήχθη μετά από την καταγγελία, αφέθηκε ελεύθερος, καθώς δεν κατέστη δυνατόν να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί η καταγγελία, η οποία έγινε από γυναίκα.

Για ο,τι νεώτερο θα ενημερώσουμε με νέα ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.