Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πύρρος Δήμας: Ο Ιακωβίδης θα μείνει στο άθλημα και θα συνεχίσει -Επιστρέφω για να αναλάβω τις εθνικές ομάδες...

Την παραμονή του Θοδωρή Ιακωβίδη στο άθλημα της άρσης βαρών ανακοίνωσε ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Πύρρ...





Την παραμονή του Θοδωρή Ιακωβίδη στο άθλημα της άρσης βαρών ανακοίνωσε ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Πύρρος Δήμας τόνισε, «Ο Ιακωβίδης θα μείνει στο άθλημα και θα συνεχίσει την προσπάθειά του και με πολλούς υποστηρικτές απ’ ότι βλέπω. Ήδη κι εγώ είχα επικοινωνία, -δεν θέλω να πω ονόματα εταιριών και ανθρώπων που θέλουν να συμβάλλουν και να βοηθήσουν τον Θοδωρή και γενικά το άθλημα. Θα μείνει ο Θοδωρής», τόνισε ο κ. Δήμας.

Δήμας: Να μη γίνουν ξανά τα ίδια λάθη

Ο κ. Δήμας χαρακτήρισε ντροπή τα όσα έγιναν με τον Θοδωρή Ιακωβίδη και πρόσθεσε πρέπει να ανοίξει μια συζήτηση ώστε να μην γίνουν ξανά τα ίδια λάθη. Ο Ολυμπιονίκης είπε επίσης ότι δεν πρέπει να θυμόμαστε την άρση βαρών μια φορά κάθε τέσσερα χρόνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά να ενδιαφερόμαστε κάθε μέρα για τα προβλήματά των αθλητών.

Τι να πρωτοκάνεις με 50.000 ευρώ;

Ο Ολυμπιονίκης ανέφερε ότι το 2015 έγινε περικοπή στην Ομοσπονδία της άρσης βαρών της τάξης του 15% και πρόσθεσε ότι από τα 320.000 ευρώ που έπαιρνε η ομοσπονδία οι 270.000 ήταν για τις πληρωμές των υπαλλήλων αλλά και την ενοικίαση εγκαταστάσεων -και μάλιστα κρατικών στο ΟΑΚΑ.

«Με 50.000 τι να πρωτοκάνεις; Να κάνεις πανελλήνια πρωταθλήματα; Να στηρίξεις αθλητές εθνικών ομάδων; Να κάνεις προετοιμασίες; Δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα. Αυτό έγινε και αυτό συζητάμε σήμερα», εξήγησε ο Πύρρος Δήμας.

Δήμας: Να μην κόψουμε τα φτερά των νέων αθλητών

«Είναι μια μεγάλη συζήτηση που πρέπει να ξεκινήσουμε, για να στηρίξουμε τον Θοδωρή και άλλα παιδιά που ονειρεύονται να γίνουν Θοδωρής, ονειρεύονται να γίνουν Πύρρος, να πάνε σε μια ολυμπιάδα και να κάνουν μεγάλα πράγματα και να μην τους κόψουμε τα φτερά», τόνισε.

Επιστρέφω για να αναλάβω τις εθνικές ομάδες

Ο Πύρρος Δήμας επανέλαβε ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να αναλάβει τις εθνικές ομάδες της άρσης βαρών.

«Έχω σκοπό να επιστρέψω και να ασχοληθώ με τις εθνικές ομάδες της άρσης βαρών από παίδες μέχρι ανδρών και γυναικών. Θέλω να είμαι υπεύθυνος γι’ αυτές και να αλλάξουμε μια και καλή. Δεν του αξίζει να είναι σε αυτή την κατάσταση το άθλημα αυτό, που έχει φέρει τόσες επιτυχίες τη χώρα», είπε ο Ολυμπιονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.