Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φωτιά στην Αττική: 50 φάρσες για πυρκαγιές λέει ο πρόεδρος πυροσβεστών την ώρα που η Ελλάδα καιγόταν...

«Προσευχόμαστε να τελειώσει σήμερα αυτή την κατάσταση» σημείωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πυροσβεστικού Σώματος, Δημήτρης Σταθόπουλος μιλώ...







«Προσευχόμαστε να τελειώσει σήμερα αυτή την κατάσταση» σημείωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πυροσβεστικού Σώματος, Δημήτρης Σταθόπουλος μιλώντας για την κατάσταση της φωτιάς στην Αττική. Ο κ. Σταθόπουλος μάλιστα αποκάλυψε πως τις τελευταίες ώρες έχουν γίνει δεκάδες ψευδείς κλήσεις για πυρκαγιές.

Ο ίδιος ευχαρίστησε το Πανελλήνιο Σωματείο Επιβατηγών Οχημάτων (ΠΑΣΕΜΠΟ) που διέθεσε 20 λεωφορεία προκειμένου να γίνεται γρήγορα η αλλαγή της βάρδιας στο μέτωπο της φωτιάς στην Αττική, καθώς και τους πολίτες για τις δωρεές του.

Ευχαρίστησε, επιπλέον, πυροσβέστες και εθελοντές και τόνισε πως τα μέλη της πυροσβεστικής δουλεύουν ακόμα και 24 ώρες σε απίστευτες θερμοκρασίες: «Χθες παραλίγο να καεί ο Άγιος Στέφανος αν δεν ήταν οι εθελοντές».

Στο σημείο αυτό αποκάλυψε πως αυτές τις δύσκολες ώρες υπάρχουν και τηλεφωνήματα φάρσες για πυρκαγιές: «Διαπιστώσαμε ότι κάποιοι παίζουν με την πυροσβεστική». Ανέφερε πως το βράδυ της Παρασκευής στην περιφέρεια της Αττικής υπήρξαν 50 ψευδείς αναγγελίες για πυρκαγιές στις 02.00, 03.00 και 05.00 τα ξημερώματα.

Τέλος, σημείωσε πως εξαιτίας της πτώσης τάσης που παρατηρήθηκε στην Αττική υπήρξαν πάρα πολλοί εγκλωβισμοί σε ασανσέρ, όπου έπρεπε να συνδράμει η πυροσβεστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.