Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πλίμουθ: Βίντεο δείχνει τον 23χρονο δολοφόνο να κυκλοφορεί στο δρόμο με το όπλο πριν σκοτώσει το 5ο του θύμα

Η μητέρα του δράστη είχε ζητήσει την ψυχολογική παρακολούθηση του γιου της στη διάρκεια του lockdown - Ποιος είναι ο 23χρονος δολοφόνος που...



Η μητέρα του δράστη είχε ζητήσει την ψυχολογική παρακολούθηση του γιου της στη διάρκεια του lockdown - Ποιος είναι ο 23χρονος δολοφόνος που περιέγραφε τον εαυτό του ως «πολύ χοντρό και άσχημο» και ποια τα θύματά του

Την συγκλονιστική στιγμή που ο δολοφόνος Τζέικ Ντέιβισον περπατά άνετα το απόγευμα της Πέμπτης σε έναν δρόμο του Πλίμουθ προς το τελευταίο του θύμα, λίγες στιγμές μετά τον πυροβολισμό ενός τρίχρονου κοριτσιού και τριών άλλων ατόμων έχει καταγράψει κάμερα από κλειστό κύκλωμα.

Στο βίντεο που τραβήχτηκε σε έναν ήσυχο δρόμο του Πλίμουθ, ο 23χρονος ένοπλος φαίνεται με το κυνηγετικό του όπλο να κρέμεται στο πλάι του, να κατευθύνεται προς το σημείο οπού πυροβόλησε και σκότωσε το 5ο θύμα του την 66χρονη Kate Shepherd έξω από ένα κομμωτήριο.




Λίγα λεπτά νωρίτερα είχε δολοφονήσει τη 50χρονη μητέρα του, Maxine, στο σπίτι της εκεί κοντά, πριν βγει έξω και σκοτώσει την τριών ετών Sophie Martyn και τον 43χρονο πατέρα της Lee, που είχαν την ατυχία να περνάνε εκείνη τη στιγμή από το Biddick Drive. Μάλιστα το κοριτσάκι είχε υιοθετηθεί από τον Lee και τη σύντροφο του πριν από δυο χρόνια.



Το 4ο θύμα του ήταν ο 59χρονος Stephen Washington που είχε βγάλει βόλτα τα δυο «Χάσκι» σκυλιά του σε κοντινό πάρκο.


Στη συνέχεια ο ένοπλος «Incel» , όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσε το ITV News , φαίνεται να περνάει από ένα σπίτι, να διασχίζει το δρόμο προς το κομμωτήριο Blush, όπου θα πυροβολήσει θανάσιμα την Kate Shepherd, το πέμπτο θύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.