Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πανεπιστήμιο έκοψε το ίντερνετ σε ανεμβολίαστους φοιτητές... Και πρόστιμο έως και 2.275 δολάρια!

Οι φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Quinnipiac του Κονέκτικατ θα τιμωρηθούν με πρόστιμο έως και 2.275 δολάρια και θα χάσουν την πρόσβαση στο διαδίκ...







Οι φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Quinnipiac του Κονέκτικατ θα τιμωρηθούν με πρόστιμο έως και 2.275 δολάρια και θα χάσουν την πρόσβαση στο διαδίκτυο εάν δεν συμμορφωθούν με τις πολιτικές εμβολιασμού του πανεπιστημίου για τον COVID-19.

Το ιδιωτικό κολέγιο φιλελεύθερων επιστημών στην κομητεία New Haven ανακοίνωσε τις νέες ποινές στις 16 Αυγούστου σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εστάλη σε περίπου 600 φοιτητές που δεν έχουν παράσχει ακόμη αποδεικτικά στοιχεία για τον εμβολιασμό COVID-19 ή έχουν ζητήσει εξαίρεση.

Οι μαθητές στο Quinnipiac έπρεπε να υποβάλουν τα αρχεία εμβολιασμού τους έως την 1η Αυγούστου, σύμφωνα με τους The Epoch Times.

Όσοι δεν συμμορφώνονται έως τις 14 Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν να αντιμετωπίζουν εβδομαδιαία πρόστιμα 100 δολαρίων, με αυξήσεις 25 δολαρίων μετά από κάθε δύο εβδομάδες, έως το πολύ 200 δολάρια την εβδομάδα. Επίσης, δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν το δίκτυο της πανεπιστημιούπολης του σχολείου και το Wi-Fi.

Στους φοιτητές θα μπορούσαν να επιβληθούν πρόστιμα έως και 2.275 δολάρια το φθινόπωρο, προειδοποίησε το πανεπιστήμιο. Οι ποινές καλύπτουν όσους δεν λαμβάνουν εμβόλιο, καθώς και απαλλασσόμενους μαθητές που χάνουν εβδομαδιαία τεστ COVID-19. Θα υπάρχει πρόστιμο 100 δολαρίων για κάθε ατέτοια περίπτωση. .

Το Quinnipiac δεν είναι το πρώτο σχολείο στις Ηνωμένες Πολιτείες που χρησιμοποιεί οικονομικά μέσα για να επιβάλει την πολιτική εμβολιασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.