Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ιεράπετρα: Η δράση του αλλοδαπού σταμάτησε στις 22 διαρρήξεις σπιτιών

Η 22η διάρρηξη στάθηκε μοιραία για έναν αλλοδαπό που είχε προκαλέσει εφιάλτες στους κατοίκους του Δήμου Ιεράπετρας, καθώς συνελήφθη από αστ...





Η 22η διάρρηξη στάθηκε μοιραία για έναν αλλοδαπό που είχε προκαλέσει εφιάλτες στους κατοίκους του Δήμου Ιεράπετρας, καθώς συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και του τοπικού τμήματος, λίγο μετά την εισβολή του στο σπίτι μιας γυναίκας από το οποίο είχε αρπάξει κοσμήματα συνολικής αξίας 3.000 ευρώ!

Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του σπιτιού, ενώ κατασχέθηκαν και τα διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποιούσε. 

Από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν κατά την διάρκεια της προανάκρισης, προέκυψε ότι ο αλλοδαπός είχε διαπράξει άλλες 21 διαρρήξεις και μια απόπειρα στην ευρύτερη περιοχή, από τις 8 Ιουλίου ως την περασμένη Κυριακή και είχε αρπάξει χρήματα και τιμαλφή συνολικής αξίας 111.910 ευρώ! 

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατά συρροή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Έκλεψε ποσότητα χαλκού από αποθήκη

Λίγο πριν περάσει το όριο του αυτοφώρου συνελήφθη στη Λευκάδα ένας Έλληνας ο οποίος είχε αρπάξει το πρωί της Τετάρτης χαλκό αξίας 400 ευρώ από μια αποθήκη στη Λευκάδα. Ο δράστης εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης από αστυνομικούς της Ασφαλείας και στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας που τον παρέπεμψε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.