Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στο εδώλιο Γεωργιανος για ληστεία 19χρονης τουρίστριας στη Ρόδο...

Στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου θα βρεθεί τον Σεπτέμβριο, 43χρονος αλλοδαπός από τη Γεωργία κατηγορούμενος...









Στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου θα βρεθεί τον Σεπτέμβριο, 43χρονος αλλοδαπός από τη Γεωργία κατηγορούμενος για ληστεία.

Ο αλλοδαπός είχε συλληφθεί πριν από τέσσερα χρόνια καθώς φέρεται με βίαιο τρόπο να είχε αφαιρέσει το κινητό τηλέφωνο από μία 19χρονη αλλοδαπή στο νησί μας.

Πιο αναλυτικά, όλα έγιναν στις 30 Ιουλίου 2017 το βράδυ κοντά στο Ενυδρείο όπου κινούνταν με το ποδήλατό του ο 43χρονος Γεωργιανός. Όπως καταγγέλθηκε στην αστυνομία, στην ίδια περιοχή κινούνταν πεζή και η -τότε -19χρονη από τη Λετονία, την οποία έσπρωξε στην πλάτη ο 43χρονος, της πήρε το κινητό της και εξαφανίστηκε.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου κατάφεραν να εντοπίσουν τον 43χρονο στην Παλιά Πόλη της Ρόδου και να τον συλλάβουν.


Ο δράστης όχι μόνο αναγνωρίστηκε από την παθούσα αλλά ομολόγησε την πράξη του, ενώ το κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη δικαιούχο.

Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία κινήθηκε σε βάρος του η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία και συγκεκριμένα ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ληστεία.

Συνοδευόμενος από τον συνήγορό του κ. Αναστάσιο Διάκο ο αλλοδαπός προσήχθη ενώπιον του ανακριτή Ρόδου όπου και απολογήθηκε αποδεχόμενος την κατηγορία όχι όμως, όπως αυτή του αποδίδεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος είχε ισχυριστεί ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ότι για αυτό δεν αντιλαμβανόταν τι έκανε.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα ο 43χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισής του μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της καταβολής εγγυοδοσίας ποσού 1.000 ευρώ.


Η δίκη του θα γίνει στις 20 Σεπτεμβρίου 2021 στο Μονομελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.