Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλιβέρι: 15χρονος σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι από επίθεση 21χρονου κατόχου «μαύρης ζώνης»

Σοκαρισμένη η κοινωνία στο Αλιβέρι Ευβοίας. Ένας 15χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από 21χρονο και νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλ...







Σοκαρισμένη η κοινωνία στο Αλιβέρι Ευβοίας. Ένας 15χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από 21χρονο και νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι.

Το βίαιο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (16.08.2021) στο Αλιβέρι, στην περιοχή του Καράβου, όπου μαζεύεται η νεολαία.

Όπως αναφέρει το eviathema.gr, ο 15χρονος βρισκόταν εκεί μαζί με την παρέα του, όταν για άγνωστο λόγο δέχθηκε επίθεση από έναν 21χρονο.

Ο ενήλικος αρχικά χτύπησε με κλοτσιά τον ανήλικο στο στήθος, ενώ λίγο αργότερα τον έπιασε και τον πέταξε με όλη του τη δύναμη στο έδαφος, με αποτέλεσμα ο μαθητής να χτυπήσει στο πεζοδρόμιο.

Ο 21χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr είναι κάτοχος μαύρης ζώνης, πολεμικών τεχνών, εγκατέλειψε το θύμα του αιμόφυρτο.

Ο 15χρονος, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Το περιστατικό ερευνάται από το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.