Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Tι είπε ο Στρατηγός Φλώρος για την παράδοση του πρώτου μαχητικού Rafale...

Σε γαλλικό έδαφος και συγκεκριμένα, στη βάση του Μερινιάκ στο Μπορντό, θα βρεθόύν σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ...




Σε γαλλικό έδαφος και συγκεκριμένα, στη βάση του Μερινιάκ στο Μπορντό, θα βρεθόύν σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός, Κωνσταντίνος Φλώρος, προκειμένου να παραστούν στην εκδήλωση για την παραλαβή του πρώτου Rafale από ελληνικής πλευράς. 

Το υπερσύγχρονο μαχητικό αεροσκάφος θα είναι το πρώτο από τα 18 τα οποία προορίζονται για το δυναμικό της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Ο στρατηγός, Κωνσταντίνος Φλώρος, με ανάρτησή του στο Twitter δείχνει την «ανυπομονησία» της ελληνικής πλευράς. Δημοσιεύοντας βίντεο το οποίο δείχνει στιγμιότυπα από Rafale να ετοιμάζονται για πτήση, γράφει χαρακτηριστικά πως τα Rafale είναι καθ' οδόν ακι πως «Έτσι εκκινούν ενίοτε οι καταιγίδες... Με "Ριπές" Ανέμου» και καταλήγει «η αντίστροφη μέτρηση άρχισε!!!».


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.