Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Τεράστιες ουρές στο Σύνταγμα για ένα δωρεάν rapid test από τον ΕΟΔΥ ενόψει των νέων μέτρων από αύριο

Τεράστιες ουρές έχουν δημιουργηθεί από το πρωί στο μετρό του Συντάγματος, όπου και κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ, διενεργούν δωρεάν rapid test. ...








Τεράστιες ουρές έχουν δημιουργηθεί από το πρωί στο μετρό του Συντάγματος, όπου και κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ, διενεργούν δωρεάν rapid test.

Και αυτό, διότι από αύριο, είναι υποχρεωτική η επίδειξη αρνητικού rapid test, το οποίο θα έχει διενεργηθεί μέσα στις προηγούμενες 24 ώρες, προκειμένου όποιος δεν διαθέτει το πράσινο πιστοποιητικό εμβολιασμού, να ταξιδέψει με πλοίο.

Σημειώνεται ότι η ουρά δημιουργήθηκε από τις 9:00 το πρωί όταν και ξεκίνησε η διενέργεια self test, ενώ αυτή την ώρα η εικόνα που επικρατεί είναι αυτή που φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, παρόλο που στις 15:00 οι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ σταματούν. Παρόλο που το προσωπικό ασφαλείας του μετρό προσπαθεί να αποθαρρύνει τον κόσμο από την αναμονή στην ουρά, οι πολίτες παραμένουν, ενώ προστίθενται συνεχώς κι άλλοι.

Υπενθυμίζεται ότι πράσινο πιστοποιητικό μπορούν να εκδόσουν όσοι έχουν εμβολιαστεί, ωστόσο σε ισχύ τίθεται 14 μέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού (δηλαδή μετά τη δεύτερη δόση για όσους κάνουν εμβόλια δύο δόσεων). Επομένως όσοι έχουν εμβολιαστεί πλήρως, αλλά δεν έχουν περάσει 14 μέρες από τη δεύτερη δόση, υποχρεούνται επίσης να υποβληθούν σε rapid (24 ωρών) ή PCR (72 ωρών) τεστ.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την ουρά στο Σύνταγμα
 


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.