Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μετά τo νομοσχέδιο Μενέντεζ – Ρούμπιο... Περιπολικά «Island» για το Πολεμικό Ναυτικό - Όλο το παρασκήνιο

Του Χρήστου Μαζανίτη_ To νομοσχέδιο Μενέντεζ – Ρούμπιο, «ξεκλειδώνει» για το Πολεμικό Ναυτικό ευκαιρίες, που είναι πολύ πιθανό να πολλαπλα...





Του Χρήστου Μαζανίτη_ To νομοσχέδιο Μενέντεζ – Ρούμπιο, «ξεκλειδώνει» για το Πολεμικό Ναυτικό ευκαιρίες, που είναι πολύ πιθανό να πολλαπλασιαστούν εάν αυτές συνδυαστούν με το πρόγραμμα ναυπήγησης των νέων φρεγατών, αλλά και τα πλοία ενδιάμεσης λύσης.

Δεν είναι μόνο τα θηριώδη καταδρομικά Ticonderoga που μπορεί να προσφερθούν από τις ΗΠΑ όσο ο συνδυασμός και άλλων πλοίων, από το απόθεμα του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού (US NAVY) αλλά και της αμερικανικής ακτοφυλακής (US Coast Guard).

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι ΗΠΑ προτίθενται να αποσύρουν δύο περιπολικά κλάσης “Island” που χρησιμοποιεί για τις επιχειρήσεις της στον Κόλπο, στο πλαίσιο αποχώρησης από την ευρύτερη περιοχή. Ωστόσο, ανοίγεται παράθυρο ευκαιρίας απόκτησης άλλων οκτώ πλοίων του ίδιου τύπου τα επόμενα χρόνια, που θα βοηθήσουν στην αντικατάσταση των υπέργηρων περιπολικών του Πολεμικού Ναυτικού.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι τα πρώτα πλοία του τύπου θα μπορούν να παραχωρηθούν στην Ελλάδα το 2022.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.