Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορονοϊός: Σε κίνδυνο η κανονικότητα του καλοκαιριού – Σκέψεις για επιστροφή μασκών και τοπικά lockdown

Τα στοιχεία της τελευταίας εβδομάδας για την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας έχουν σημάνει συναγερμό τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στην ...





Τα στοιχεία της τελευταίας εβδομάδας για την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας έχουν σημάνει συναγερμό τόσο στην κυβέρνηση, όσο και στην επιστημονική κοινότητα.

Τα στοιχεία της αύξησης των ημερήσιων κρουσμάτων σε σχέση με τις αντίστοιχες ημέρες της προηγούμενης εβδομάδας το τριήμερο Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή σοκάρουν.

Παρασκευή (02.07.2021): 771 έναντι 395, αύξηση, 195% περισσότερα
Σάββατο (03.07.2021): 1001 έναντι 375, αύξηση, 266% περισσότερα
Κυριακή (04.07.2021): 619 έναντι 236, αύξηση, 262% περισσότερα

Οι… αριθμοί σε συνδυασμό με το “καμπανάκι” που χτύπησε ο Σωτήρης Τσίόδρας στη σύσκεψη της Δευτέρας (05.07.2021) με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για Αττική, Κρήτη και Νότιο Αιγαίο, όπου παρατηρείται έντονα η αυξητική τάση της πανδημίας, έχουν προκαλέσει ανησυχία και προβληματισμό στην κυβέρνηση.

Η -άκρως μεταδοτική- μετάλλαξη Δέλτα είναι εδώ, την ώρα που διαπιστώνεται μείωση στην εμβολιαστική ροή. Αυτοί είναι οι λόγοι, που πλέον είναι όλα ανοιχτά για την κυβέρνηση. Έτσι, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να επιστρέψουν οι μάσκες στους εξωτερικούς χώρους, αλλά και να εφαρμοστούν τοπικά lockdown στις περιοχές, όπου θα παρατηρηθεί μεγάλη αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού.

Εξάλλου, δεν είναι τυχαία η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι την περασμένη εβδομάδα τα ενεργά κρούσματα αυξήθηκαν κατά 75%.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.