Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Kαταζητούμενος της Interpol έκανε... διακοπές στη Μύκονο - Συνελήφθη σε πολυτελές ξενοδοχείο!

Συνελήφθη στη Μύκονο Βέλγος καταζητούμενος της Interpol για εμπορία ναρκωτικών και η ξέπλυμα βρωμικου χρήματος. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύ...






Συνελήφθη στη Μύκονο Βέλγος καταζητούμενος της Interpol για εμπορία ναρκωτικών και η ξέπλυμα βρωμικου χρήματος. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης του νησιού των ανέμων έκαναν έφοδο σε πολυτελές ξενοδοχείο και του πέρασαν χειροπέδες. Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Σύρου ενώ έχουν κινηθεί οι ενέργειες για την έκδοση του στο Βέλγιο.

Όλα ξεκίνησαν πριν μερικές ημέρες όταν η Αστυνομία της Μυκόνου, πήρε σήμα απο την Interpol οτι φθάνει στο κοσμοπολίτικο νησί, ένας 25χρονος Βέλγος υπήκοος σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιείται στο χονδρεμπόριο ναρκωτικών και ξέπλυμα χρήματος.

Μάλιστα, οι πληροφορίες ελεγαν οτι ο νεαρός είχε επιλέξει το νησί των ανέμων για τις διακοπές του.

Η ειδική ομάδα υπό τις οδηγίες του Φώτη Τζελέπη, κατέφερε να τον εντοπίσει και χθες τα ξημερώματα με επιχείρηση που έκαναν σε πολυτελές ξενοδοχείο της Μυκόνου να τον βάλουν στο χέρι. Ο καταζητούμενος ήταν μόνος του, πάνω του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης ενώ σήμερα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Σύρου.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.