Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκία: «Συλλήψεις μελών της FETO στον Έβρο»

Τη σύλληψη στον Έβρο, μελών της οργάνωσης του δικτύου FETO -του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν- ανακοίνωσε το τουρκικό υπου...





Τη σύλληψη στον Έβρο, μελών της οργάνωσης του δικτύου FETO -του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν- ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας.



Σύμφωνα μ’ ανάρτηση στο επίσημο λογαριασμό του υπουργείο Άμυνας στο Twitter, συνελήφθησαν συνολικά επτά άτομα, από τα οποία τα τρία αποδείχθηκε πως αποτελούν μέλη της FETO, την οποία η Τουρκία χαρακτηρίζει «τρομοκρατική οργάνωση».

«Συνοριακοί φύλακες στην περιοχή της Αδριανούπολης, συνέλαβαν επτά άτομα που προσπάθησαν να διασχίσουν παράνομα τα σύνορα προς την Ελλάδα. Κατά την εξέταση, αποδείχτηκε πως τρεις από τους συλληφθέντες είναι μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης του FETO» αναφέρει η ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

«Επτά άτομα, τριών εκ των οποίων μέλη της FETΟ, συνελήφθησαν προσπαθώντας να περάσουν στην Ελλάδα» είναι ο τίτλος σχετικού δημοσιεύματος της ηλεκτρονικής έκδοσης της τουρκική εφημερίδας Μιλιέτ.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.