Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οπαδοί της Λάτσιο κατά Αλβανού Χισάι για το «Βella Ciao»: «Είσαι σκουλήκι, είμαστε φασιστική ομάδα»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Λάτσιο καταδίκασε τα προσβλητικά πανό των οπαδών της, που ανέβασαν σε γέφυρα της Ρώμης, για τον Ελσίντ Χισάι. Ο...




Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Λάτσιο καταδίκασε τα προσβλητικά πανό των οπαδών της, που ανέβασαν σε γέφυρα της Ρώμης, για τον Ελσίντ Χισάι. Ο Αλβανός αμυντικός αποφάσισε να συστηθεί στους νέους τους συμπαίκτες, τραγουδώντας το «Bella Ciao. Δηλαδή τον ύμνο των Παρτιζάνων που πολέμησαν το φασιστικό καθεστώς του Ιταλού δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ’40 στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Αυτό είχε αποτέλεσμα να προκαλέσει αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών των «λατσιάλι», οι οποίοι αφού πρώτα τα έβαλαν μαζί του, μέσω των social media, στη συνέχεια κρέμασαν πανό σε γέφυρα της Ρώμης, τα οποία χαρακτήριζαν τον Χισάι «σκουλήκι».

Πριν οδηγηθούν σ’ αυτήν την κίνηση, μάλιστα, ζήτησαν από τον Χισάι να απολογηθεί ζητώντας συγγνώμη ενώ ήθελαν μέχρι και να τον συναντήσουν σε εστιατόριο που δειπνούσε όλη η ομάδα.

Η στάση των τιφόζι της Λάτσιο παραμένει αδιάλλακτη και μάλιστα ένας από τις ηγετικές μορφές της εξέδρας των λατσιάλι, ο Φράνκο Κονσταντίνο σχολίασε μιλώντας στο ιταλικό πρακτορείο «Adnkronos»: «Ιστορικά, οι οπαδοί μας ήταν πάντα κοντά στην ακροδεξιά. Το λέω αυτό με υπερηφάνεια. Το να τραγουδάει κάποιος το “Bella Ciao” φορώντας τη φανέλα της Λάτσιο είναι απολύτως τρελό. Έκανε λάθος ο Χισάι και δεν υπάρχουν δικαιολογίες γι’ αυτό».

Από την πλευρά της η Λάτσιο παρακολουθώντας όλα αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με τις απειλές που δέχεται ο παίκτης της, θέλησε να υπερασπιστεί τον 27χρονο μπακ, καταδικάζοντας τα πανό και τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών της ομάδας.

«Η Λάτσιο καταδικάζει έντονα το ντροπιαστικό πανό εναντίον του Ελσίντ Χισάι. Δεν είναι το πρώτο επεισόδιο αυτού του τύπου. Ποτέ δεν θα είμαστε στο πλευρό αυτών που αρνούνται τις αξίες του αθλητισμού. Από την άλλη, είμαστε στην πλευρά του αθλητή μας και όλων των άλλων παικτών που βρίσκονται στην ομάδα μας. Δεν θα εκφοβιστούμε από εκείνους που χρησιμοποιούν βίαιους και επιθετικούς τρόπους. Δεν υπάρχει χώρος για τέτοιους ανθρώπους στον κόσμο μας», αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: Gazzetta.gr

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.