Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μυστηριώδης διάρρηξη σε σπίτι αστυνομικού – Του πήραν το πιστόλι και κοσμήματα

Μια μυστηριώδης διάρρηξη σε σπίτι αστυνομικού στο Γέρακα της Αττικής, ερευνούν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Από το σπίτι του συναδέλφου τους αφαιρέ...





Μια μυστηριώδης διάρρηξη σε σπίτι αστυνομικού στο Γέρακα της Αττικής, ερευνούν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Από το σπίτι του συναδέλφου τους αφαιρέθηκε το υπηρεσιακό του πιστόλι αλλά και κοσμήματα, με την υπόθεση να παρουσιάζει πολλά κενά.

Σχεδόν μια ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (11/7/2021), άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ κατέφθασαν στο Γέρακα προκειμένου να επιληφθούν περιστατικού διάρρηξης που είχε σημειωθεί στην περιοχή.

Έφτασαν στις 00:50, όπου εκεί τους περίμενε ο ανθυπαστυνόμος που είχε αναφέρει τη διάρρηξη σε υπερυψωμένο ισόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας όπου διαμένει. Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς επιστρέφοντας γύρω στις 00:10 στο σπίτι του διαπίστωσε ότι είχε σημειωθεί κλοπή χρυσαφικών αλλά και του υπηρεσιακού του όπλου.

Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ μαζί με τον ανθυπαστυνόμο μπήκαν στο σπίτι κι άρχισαν ερευνούν τους χώρους. Εκεί διαπίστωσαν ότι η κρεβατοκάμαρα είχε ερευνηθεί, με τα συρτάρια να είναι ανοιγμένα και στο πάτωμα να υπάρχουν διάσπαρτα αντικείμενα. Στο δάπεδο βρέθηκε ανοιγμένο κι ένα μικρό χρηματοκιβώτιο. Ο ανθυπαστυνόμος ανέφερε στους συναδέλφους του ότι εντός του χρηματοκιβωτίου υπήρχε το υπηρεσιακό του πιστόλι μάρκας Smith & Wenson των 9 mm, με δύο γεμιστήρες και 25 φυσίγγια.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.