Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κούγιας για το έγκλημα στη Φολέγανδρο: Τηλέφωνα και υπολογιστές «μιλούν» και εξουδετερώνουν επιχειρήματα

  Ο συνήγορος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς, Αλέξης Κούγιας, μίλησε για το έγκλημα στη Φολέγανδρο και τις εξελίξεις στην υπόθεση μετά τη ...

 





Ο συνήγορος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς, Αλέξης Κούγιας, μίλησε για το έγκλημα στη Φολέγανδρο και τις εξελίξεις στην υπόθεση μετά τη δολοφονία της 26χρονης κοπέλας.

«Είναι δύσκολη ημέρα, με τον πατέρα της αείμνηστης κοπέλας έχουμε μεγαλώσει μαζί στο Βέλο Κορινθίας, όπου σήμερα έγινε η κηδεία της κοπέλας, ανήμερα της γιορτής της. Δεν είναι μια υπόθεση για εμένα, έχω προσωπική σχέση», είπε στον ΑΝΤ1 ο Αλέξης Κούγιας.

Για τα όσα είπε στην ομολογία του ο φίλος της Γαρυφαλλιάς, ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε: «αντιμετωπίζω με πολύ μεγάλες επιφυλάξεις τα όσα λέει, καθώς υπάρχει μια εξαφάνιση πολλών ωρών και δεν αποκλείει κανείς ό,τι στις ώρες αυτές έχει μιλήσει με κάποιο συνάδελφο, να έχει πάρει νομικές συμβουλές και να έχει κρύψει κάποια στοιχεία».

Στη συνέχεια ο κ. Κούγιας συμπλήρωσε: «Περιμένω με αγωνία την ιατροδικαστική εξέταση, η οποία θα “μιλήσει”. Ενδιαφέρον είναι να διαπιστώσουμε τι χτυπήματα έχει στο σώμα της, κάτι που είναι αντικειμενικό και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς, όσες νομικές συμβουλές και αν έχει λάβει. Ο ιατροδικαστής διαπιστώνει ποιες σωματικές βλάβες έχουν γίνει εν ζωή, από το χτύπημα στα βράχια ή αν έχουν γίνει αργότερα, μετά από τον πνιγμό. Αν έχει μώλωπες, δεν μπορεί να έχουν προέλθει από χτύπημα στα βράχια».

Μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε πως: «τα τηλέφωνα και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές “μιλούν” και εξουδετερώνουν επιχειρήματα», ενώ έκανε γνωστό πως θα ζητήσει πραγματογνωμοσύνη για τα κινητά τηλέφωνα του δράστη και της Γαρυφαλλιάς.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.