Tελευταια Νεα

Δευτέρα, Ιουλίου 12, 2021

Επίθεση Ισραηλινών κατά Γερμανίας: «Ενισχύετε με όπλα το καθεστώς Ερντογάν... Ανάρμοστη η σ΄χεση σας με την Άγκυρα»Την πάσα αλήθεια ξεστόμισε ο Ισραηλινός αμυντικός αναλυτής Seth Frantzman, ειδικός αναλυτής επί αμυντικών θεμάτων και σύμβουλος στο ισραηλινό υπουργείο άμυνας, για την ύποπτη και τρομερά επικίνδυνη στάση της Γερμανίας έναντι της Τουρκίας που απειλεί τους πάντες πλέον στην Μεσόγειο.

“Υπάρχει κανένα ακροδεξιό αυταρχικό καθεστώς με το οποίο η Γερμανία δεν συνεργάζεται και προτιμά τις δυτικές δημοκρατίες; Εννοώ ότι καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι αν αυτή είναι η κύρια εξωτερική τους πολιτική (Βερολίνο), και τότε θα θέσουμε σκληρές ερωτήσεις σχετικά με την ιστορία της ακροδεξιάς και του αυταρχισμού του Βερολίνου”, δηλώνει ο ίδιος σχετικά με την αγορά γερμανικών όπλων από την Τουρκία, αλλά και γενικά σε ότι έχει σχέση ανάμεσα στην στενή συνεργασία Βερολίνου-Άγκυρας.


Ο έτερος Ισραηλινός ειδικός Benjamin Weinthal που αρθρογραφεί στην εφημερίδα The Jerusalem Post, αναφέρει περί άνομης σχέσης του Βερολίνου με το τουρκικό αντισημιτικό καθεστώς Ερντογάν, θέτοντας την γερμανική κυβέρνηση στο στόχαστρο του Ισραήλ γενικά.

Το Βερολίνο έχει μια ανάρμοστη σχέση όχι μόνο με την Άγκυρα, αλλά και με άλλα καθεστώτα, σύμφωνα με τους ίδιους Ισραηλινούς ειδικούς, δείχνοντας ότι οι Γερμανοί κινούνται σε λάθος δρόμο, ενώ σε συνδυασμό με περιστατικό “ναζιστικού πάρτι” στην Βαλτική από ολόκληρο γερμανικό λόχο, θέτονται ερωτήματα για την εξωτερική πολιτική μιας χώρας που ηγείται της ΕΕ.

Οι Ισραηλινοί ειδικοί καλά κάνουν και υπερασπίζονται τα συμφέροντα της χώρας τους, κάτι που οφείλουμε να κάνουμε και εδώ στην χώρα μας, μετά τις αλλεπάλληλες “παγίδες” των Γερμανών, όπως την επικείμενη παράδοση στην Τουρκία υποβρυχίων Type-214, την συνεργασία σε πολλά αμυντικά προγράμματα ( ειδικά παραυλικά), καθώς και τον εξοβελισμό της Ελλάδος από την πρόσφατη σύνοδο για την Λιβύη.

Η στάση Γερμανίας-Τουρκίας δείχνει ένα κοινό μέτωπο κατά όλων των χωρών της Α.Μεσογείου, υποκρύπτοντας την αδήριτη ανάγκη του Βερολίνου να βάλει “πόδι” στα κοιτάσματα σε αυτή την περιοχή μέσω….Ερντογάν.

Η γερμανική ελίτ, εδώ και πολλά χρόνια έχει εντάξει την Ελλάδα στις χώρες που πρέπει να ελέγξει πλήρως, με σκοπό τον έλεγχο του ελληνικού Αρχιπελάγους, των κοιτασμάτων, των λιμένων και των αερολιμένων, μιας χώρας που βρίσκεται ανάμεσα σε Τρεις ηπείρους.

Το βαθύ τουρκικό και γερμανικό καθεστώς συνεργάζονται άψογα σε πολλά θέματα εδώ και αρκετά χρόνια, σχεδιάζοντας ένα μεγάλο σύνολο συμφερόντων που έρχονται όμως σε πλήρη αντίθεση με αυτά των ΗΠΑ, της Γαλλίας, της Αιγύπτου, της Κύπρου, της Ελλάδος και του Ισραήλ.

Αν και φαινομενικά η γερμανοκρατούμενη ΕΕ στηρίζει τον αγωγό φυσικού αερίου East Med (που σχεδιάζεται να τροφοδοτηθεί με αέριο από Ισραήλ, Κύπρο, Αίγυπτο, Λιβύη και Ελλάδα), εκτιμάται ότι παρασκηνιακά και σε αγαστή συνεργασία με το τουρκικό φασιστικό καθεστώς, η Γερμανία κάνει ότι μπορεί για να το ακυρώσει.

Είναι διαχρονικός ο γεωπολιτικός έρωτας που συνδέει τη Γερμανία με την Τουρκία από την εποχή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. 

Στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο η Τουρκία ήταν σύμμαχος της Γερμανίας και καθ’ όλη την έκτοτε μακρά περίοδο οι στενότερες σχέσεις των δύο χωρών σφυρηλατήθηκαν με την ισχυρή οικονομική και εμπορική συνεργασία τους.

Έτσι και οι Γερμανοί, αφού ηττήθηκαν κατά κράτος σε δύο παγκόσμιους πολέμους, τώρα επιζητούν να κυριαρχήσουν με “όχημα’ την οικονομία, και τα μνημόνια επί κρατών.

Το κάθε κράτος στον κόσμο διαδραματίζει τον ιστορικό του ρόλο, όπως αυτό αποτυπώθηκε μέσα στα χρόνια, για αυτό, όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούν αυτό όλες οι ενδιαφερόμενες χώρες, τόσο πιο αποτελεσματικά θα απαλλαγούν από την γερμανική “μέγγενη”, η οποία σχεδιάστηκε από την τότε γερμανική οικονομική ελίτ αμέσως μετά το 1945 και υλοποιείται μέχρι σήμερα απαρέγκλιτα.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

« Προηγουμενη
Επομενη »