Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών ΒΡΑΖΕΙ και... καταδικάζει τη συνάντηση του Μακρόν με Κούρδους της Συρίας

Ο εκπρόσωπος Τύπου του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών Τάντζου Μπιλγκίτς καταδίκασε τη συνάντηση του Γάλλου Προέδρου Εμμανουήλ Μακρόν με μέλ...






Ο εκπρόσωπος Τύπου του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών Τάντζου Μπιλγκίτς καταδίκασε τη συνάντηση του Γάλλου Προέδρου Εμμανουήλ Μακρόν με μέλη του «Συριακού Δημοκρατικού Συμβουλίου», καθώς η Τουρκία θεωρεί ότι αποτελεί προέκταση της αυτονομιστικής οργάνωσης του ΡΚΚ.

«Παρά όλες τις εκκλήσεις μας, η σχέση που διατηρεί η Γαλλία με αυτήν την αιματηρή τρομοκρατική οργάνωση και τις θυγατρικές της, η οποία έχει αυτονομιστική ατζέντα, βλάπτει την εθνική ασφάλεια της Τουρκίας, τις προσπάθειες προστασίας της πολιτικής ενότητας και της εδαφικής ακεραιότητας της Συρίας και τη διασφάλιση της σταθερότητας στην περιοχή.

»Υπενθυμίζουμε στο γαλλικό και διεθνές κοινό το γεγονός ότι η εν λόγω οργάνωση πρόσφατα κατέστειλε ειρηνικές διαδηλώσεις νέων που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στην οργάνωση, βομβάρδισαν πολιτικούς στόχους όπως το νοσοκομείο στο Αφρίν, επιτέθηκαν σε Σύρους πολίτες συμπεριλαμβανομένων παιδιών και βασανίστηκαν κρατούμενοι.

Επαναλαμβάνουμε για άλλη μια φορά ότι η Τουρκία θα συνεχίσει αποφασιστικά τον αγώνα ενάντια σε αυτήν την τρομοκρατική οργάνωση και τις επεκτάσεις της παντού».

Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν δέχθηκε χθες μια αντιπροσωπεία μελών του «Συριακού Δημοκρατικού Συμβουλίου» για να συζητήσει την κατάσταση στη βορειοανατολική Συρία.

Turkpress, mfa.gov.tr,
--
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.