Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΤΑ...!!! «Άκυρο» σε Τούρκους επιχειρηματίες στην Καλιφόρνια επειδή δήλωσαν αρνητές της γενοκτονίας των Αρμενίων

  Μια εμπορική συζήτηση μεταξύ επιχειρηματιών της Καλιφόρνια, την αντικυβερνήτη της πολιτείας και Τούρκων επιχειρηματιών ακυρώθηκε, μετά από...




 




Μια εμπορική συζήτηση μεταξύ επιχειρηματιών της Καλιφόρνια, την αντικυβερνήτη της πολιτείας και Τούρκων επιχειρηματιών ακυρώθηκε, μετά από αναφορές ότι δύο συμμετέχοντες αρνήθηκαν έντονα τη γενοκτονία των Αρμενίων του 1915, όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ.

Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε από το Εμπορικό Επιμελητήριο των Η.Π.Α. στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού Συμβουλίου των ΗΠΑ-Τουρκίας, είχε ως βασική ομιλήτρια την αντικυβερνήτη της Καλιφόρνια Ελένη Κουναλάκη και περιλάμβανε μια παρουσίαση από το τμήμα οικονομικής ανάπτυξης της πολιτείας και κατόπιν ανοιχτή συζήτηση.

Στην ημερήσια διάταξη συμμετείχαν επίσης ο αξιωματούχος του Τουρκικού Επιμελητηρίου Ayhan Zeytinoğlu και ο επιχειρηματίας Erisk Kirlikovali.

Οι Zeytinoğlu και Kirlikovali είχαν δηλώσει επανειλημμένως πως αρνούνται τη γενοκτονία 1,5 εκατομμυρίων Αρμενίων από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, που έχει αναγνωριστεί από τον Αμερικανό πρόεδρο και το Κογκρέσο των ΗΠΑ.

Σε δήλωση της την Παρασκευή, η εκπρόσωπος της Κουναλάκη είπε ότι η αντικυβερνήτρια, μαζί με αξιωματούχους του Γραφείου Επιχειρήσεων και Οικονομικής Ανάπτυξης της Καλιφόρνια (GO-Biz), καθώς και όλοι οι άλλοι επιχειρηματίες της Καλιφόρνιας που συμμετείχαν στο πάνελ είχαν αποσυρθεί από την εκδήλωση, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.