Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αμάντα Σ.: Η ιστορία της κοπέλας που εξαφανίστηκε τρεις φορές - Οι αποκαλύψεις για τον Αλβανό σωματέμπορο

Η 17χρονη Αμάντα Σ. βρέθηκε σε κατάσταση σοκ, ύστερα από την εξαφάνισή της στο Χαϊδάρι, με τις αποκαλύψεις ειδικά για τον άνθρωπο, που την ...





Η 17χρονη Αμάντα Σ. βρέθηκε σε κατάσταση σοκ, ύστερα από την εξαφάνισή της στο Χαϊδάρι, με τις αποκαλύψεις ειδικά για τον άνθρωπο, που την εκμεταλλευόταν και την εξέδιδε, να ανατριχιάζουν.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πίσω από την εξαφάνισή της, κρυβόταν κύκλωμα σωματεμπορίας, ενώ για το συμβάν είχε εκδώσει ανακοίνωση το Χαμόγελο του Παιδιού.

Πληροφορίες θέλουν το κορίτσι να εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε άνδρα αλβανικής καταγωγής, που φέρεται να άρπαξε και να εξέδιδε τη 17χρονη.

Όταν εξαφανίστηκε μαζί με άλλα δύο κορίτσια και ο νέος συναγερμός μετά από δύο μήνες

Η Αμάντα είχε εξαφανιστεί για πρώτη φορά στην Αγία Παρασκευή, όταν αναζητείτο με άλλα δύο κορίτσια. Τότε αναζητούνταν επίσης η Πελαγία, 15 ετών, και η Σάλη, 13 ετών.

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» ανέφερε: «Στις 21/11/2020 και ώρα 21:30, εξαφανίστηκαν από την περιοχή της Αγίας Παρασκευής, η Πελαγία (ον.) Κ.(επ.), 15 ετών, η Αμάντα (ον.) Σ.(επ.), 16 ετών και η Σάλη (ον.) Σ.(επ.), 13 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα για την εξαφάνιση των ανηλίκων και άμεσα προέβη, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους κατόπιν Εισαγγελικής εντολής.

Οι ανήλικες έφυγαν από Δομή Φιλοξενίας και έχουν πραγματοποιήσει προηγούμενες φυγές στο εγγύς χρονικό διάστημα για τις οποίες και πάλι ο Οργανισμός μας είχε προβεί σε δημοσιοποίηση των στοιχείων τους. Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι οι ανήλικες συνεχίζουν να βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο και λόγω των ιδιαίτερης φύσης δυσκολιών που αντιμετωπίζουν, αλλά και βρισκόμενες εκτεθειμένες εν μέσω της πανδημίας του COVID-19.

Η Πελαγία (ον.) Κ. (επ.) έχει ύψος 1.58 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν τζάκετ, μαύρο παντελόνι τζιν, μπλε αθλητικά παπούτσια και κρατούσε σακίδιο πλάτης.

Η Αμάντα (ον.) Σ. (επ.) έχει ύψος 1.62 μ., είναι αδύνατη, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη ζακέτα, μοβ κασκόλ, μαύρη φόρμα, γρκρι αθλητικά παπούτσια και κρατούσε σακίδιο πλάτης.

Η Σάλη (ον.) Σ.(επ.), έχει ύψος 1.50 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινη μπλούζα, σκουρόχρωμη ζακέτα και σκούρο τζιν παντελόνι. Κρατούσε σακίδιο πλάτης».




Λίγο αργότερα, η Αμάντα εξαφανίστηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με την νέα ανακοίνωση να επισημαίνει πως «Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα, 12/1/2021, για την εξαφάνιση της ανήλικης και άμεσα προέβη, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν Εισαγγελικής εντολής.

Η ανήλικη έφυγε από Δομή Φιλοξενίας και έχει πραγματοποιήσει προηγούμενες φυγές στο εγγύς χρονικό διάστημα για τις οποίες και πάλι ο Οργανισμός μας είχε προβεί σε δημοσιοποίηση των στοιχείων της. Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι οι ανήλικη βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο και λόγω των ιδιαίτερης φύσης δυσκολιών που αντιμετωπίζει, αλλά και λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Η Αμάντα Σ. έχει ύψος 1.62 μ., είναι αδύνατη, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πράσινο φούτερ, μπλέ τζιν, κόκκινη ζακέτα, μαύρα παπούτσια και μαύρο σκούφο».

Η τελευταία εξαφάνιση

Τελευταία φορά, που εξαφανίστηκε, ήταν στις 3 Ιουνίου. Το «Χαμόγελο του Παιδιού είχε αναφέρει τότε πως «θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι η ανήλικη βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο και λόγω της ιδιαιτερότητας των δυσκολιών που αντιμετωπίζει αλλά και λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας του COVID-19».

Η ανακοίνωση αυτή, βέβαια, είχε προκαλέσει φόβο, αφού ήταν η τρίτη κατά σειρά και οι σκέψεις για πιθανή αρπαγή ήταν ολοένα εντονότερες.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.