Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΩΝΙΖΕΙ και στη Ρόδο ο τούρκος Πρέσβης που ανακάλυψε «ομογενείς»... «Λόγω της γνωστής στάσης των ελληνικών αρχών….»

Το τουρκικό δημοσίευμα αναφέρει: Ο πρέσβης της Τουρκίας στην Αθήνα Μπουράκ Οζουγκεργκίν, μετά από την τελετή στην πρεσβεία, μετέβη στην Ρό...






Το τουρκικό δημοσίευμα αναφέρει:

Ο πρέσβης της Τουρκίας στην Αθήνα Μπουράκ Οζουγκεργκίν, μετά από την τελετή στην πρεσβεία, μετέβη στην Ρόδο για να μετάσχει στην τελετή που οργανώθηκε στο προξενείο εκεί.

….
Στην ομιλία του εκεί ανέφερε τα εξής :

“Δεν πρέπει να ξεχνιέται πως η οργάνωση αυτή συνιστά μια σοβαρή απειλή όχι μόνο για την Τουρκία, αλλά όλες τις χώρες όπου οργανώνεται. Στο διάστημα αυτό και κατά τις εργασίες μας για τα μέλη της οργάνωσης που διαφεύγουν της δικαιοσύνης, τονίστηκε για μια ακόμη φορά η σημασία της συνεργασίας στον αντιτρομοκρατικό αγώνα, καταρχήν με την Ελλάδα για αυτούς που διαφεύγουν στο εξωτερικό. Έτσι υποβάλαμε αίτημα για την έκδοση στην χώρα μας των 8 πραξικοπηματιών στρατιωτών που το επόμενο πρωί της απόπειρας πραξικοπήματος διέφυγαν προς την Ελλάδα, όπως και για δύο πρώην μέλη των ειδικών δυνάμεων της SAT που διέφυγαν προς αυτή τη χώρα. Απέναντι σε αυτό, λόγω της γνωστής στάσης των ελληνικών αρχών, ακόμη δεν υπήρξε κάποια πρόοδος σε αυτό το θέμα.

Ο Οζουγκεργκίν συναντήθηκε επίσης με ομογενείς και ανέφερε πως ως Τουρκία θα συνεχίσουν πάντοτε να παρακολουθούν την κατάσταση των ομογενών.
…..

https://www.haberler.com


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.