Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Πήγαν να κάψουν ζωντανό άνθρωπο με σφαίρα του Αττίλα στο σώμα του»

Συγκλονισμένος μίλησε στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι», ο δημοσιογράφος Νέστορας Βασιλείου, ο οποίος ενημερώθηκε για την επίθεση...





Συγκλονισμένος μίλησε στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι», ο δημοσιογράφος Νέστορας Βασιλείου, ο οποίος ενημερώθηκε για την επίθεση στο συγκρότημα ΔΙΑΣ την ώρα που παρουσίαζε το δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Όπως είπε, είναι δύσκολο να είσαι στον αέρα και να συμβαίνουν όλα αυτά και κυρίως να μην γνωρίζεις αν υπάρχουν ανθρώπινες απώλειες.

Δεν μπορώ να εξηγήσω τι μπορεί να έχει εξωθήσει έναν άνθρωπο στο να προσπαθήσει να κάψει ζωντανό έναν συνάνθρωπό του, να βλέπει μια γυναίκα στο πάτωμα και να σπάει από πάνω της γυάλινες πόρτες, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έντονα φορτισμένος συναισθηματικά, αναφέρθηκε και στον κ. Δημήτρη Σκούρο, τον φύλακα του συγκροτήματος ΔΙΑΣ, που ήταν ο πρώτος που δέχθηκε το μένος του όχλου.

«Ο κ. Δημήτρης εκεί στην πύλη, το 1974 μάζευε νεκρούς συμπολεμιστές του πάνω στα βουνά του Πενταδάκτυλου, έχει σφαίρα ο άνθρωπος πάνω στο σώμα του και κάποιοι ήρθαν να τον κλειδώσουν και να τον κάψουν ζωντανό στον χώρο εργασίας του. Το νιώθω πολύ έντονα, αυτόν τον άνθρωπο να τον κάψετε ζωντανό; Το λέω και γεμίζουν τα μάτια μου», σημείωσε.

 

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.