Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρίκαλα: Τίμησαν τη μνήμη του αδικοχαμένου αστυνομικού Γιώργου Σκυλογιάννη

Στιγμές μεγάλης συγκίνησης στα Τρίκαλα. Τιμώμενο πρόσωπο αν και απών ο Γιώργος Σκυλογιάννης, ο άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ που έπεσε νεκρός από ...






Στιγμές μεγάλης συγκίνησης στα Τρίκαλα. Τιμώμενο πρόσωπο αν και απών ο Γιώργος Σκυλογιάννης, ο άνδρας της ομάδας ΔΙΑΣ που έπεσε νεκρός από πυρά κακοποιών στην περιοχή του Ρέντη Αττικής.

Πριν από δέκα χρόνια, την 1η Μαρτίου 2011, ο Γιώργος Σκυλογιάννης τραυματίστηκε θανάσιμα στη διάρκεια καταδίωξης τεσσάρων κακοποιών στου Ρέντη. Κατά τη συμπλοκή έχασε, επίσης, τη ζωή του ο συνάδελφός του Γιώργου, ο Ιωάννης Ευαγγελινέλης, και οι δύο μέλη της ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Το Σάββατο (09.07.2021), ο Αλέξανδρος Σκυλογιάννης έδωσε στον δικό του γιο το όνομα του αδικοχαμένου αδερφού του στη βάπτιση που έγινε στο ιστορικό εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής Νεραϊδοχωρίου Τρικάλων.

Το μυστήριο τελέστηκε μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης, καθώς το νέο μέλος της οικογένειας Σκυλογιάννη φέρει πλέον το όνομα του Γιώργου, αναφέρει το trikalavoice.gr.

Και μπορεί ο αστυνομικός να μην πρόλαβε να γνωρίσει το ανίψι του, αλλά θα «ζήσει» μέσω του αγοριού που σίγουρα θα αγαπούσε αν δεν έβρισκαν στόχο οι σφαίρες των κακοποιών στο Ρέντη.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.