Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τροχαίο με εγκατάλειψη στο Νέο Ηράκλειο: Βρήκαν τον ασυνείδητο οδηγό - Δείτε φωτογραφία

Τιμωρήθηκε η ασυνείδητη συμπεριφορά οδηγού που παραβίασε στο Νέο Ηράκλειο τη σήμανση STOP, στη συνέχεια προσέκρουσε πάνω σε όχημα, με μεγάλ...





Τιμωρήθηκε η ασυνείδητη συμπεριφορά οδηγού που παραβίασε στο Νέο Ηράκλειο τη σήμανση STOP, στη συνέχεια προσέκρουσε πάνω σε όχημα, με μεγάλη ταχύτητα, και σαν μην έφτανε αυτό εγκατέλειψε το θύμα του τροχαίου στη μέση του δρόμου. Ύστερα από πολύωρη αναζήτηση, ο υπεύθυνος πίσω από το σοβαρό τροχαίο εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.

Νέο βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος, το οποίο παρέδωσαν φίλοι του θύματος στις Αρχές, έδειξε τον άντρα που προκάλεσε τη σύγκρουση.

Πριν από ένα 24ωρο το φως της δημοσιότητας είδε ένα άλλο βίντεο, το οποίο επίσης ταυτοποιήθηκε, ενώ φαινόταν ξεκάθαρα σε εκείνο ο ασυνείδητος οδηγός να συνεχίζει ατάραχος την πορεία του μετά το τροχαίο, με ζημιές, μάλιστα, στο αυτοκίνητό του.

Το εξοργιστικό της υπόθεσης είναι ότι ο οδηγός που έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του 30χρονου Σταύρου Καρατσώλη τον εγκατέλειψε στη μέση του δρόμου και επί μια ολόκληρη ημέρα κυκλοφορούσε αμέριμνος στους δρόμους.

Με σοβαρούς τραυματισμούς και κατάγματα στον αυχένα το θύμα

Η εμπειρία ήταν πολύ δυσάρεστη για τον 30χρονο που διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με σοβαρούς τραυματισμούς και κατάγματα στον αυχένα.

Συγκλονίζουν, δε, οι περιγραφές του φίλου του Πέτρου Καμαρά, ο οποίος βρήκε τον Σταύρο να κείτεται ζαλισμένος στο έδαφος και οι γείτονες να του δίνουν νερό.

Το μόνο που θυμόταν ο Σταύρος, του οποίου το αυτοκίνητο έγινε σμπαράλια, είναι τον οδηγό που τον χτύπησε να του λέει να βγει έξω από το ΙΧ γιατί καιγόταν. Ο ίδιος όμως, ο υπεύθυνος του τροχαίου, έγινε μέσα σε λίγα λεπτά καπνός.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.