Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μην τσακιστείς αρκουδιάρη απο κει πάνω... Ακάρ: «Στην κορυφή της διεθνούς σκηνής η Τουρκία με τον στρατό της»

Σε εκδήλωση για την επέτειο της 15ης Ιουλίου παρευρέθη την Πέμπτη ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος υπογράμμισε την αύξηση...







Σε εκδήλωση για την επέτειο της 15ης Ιουλίου παρευρέθη την Πέμπτη ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος υπογράμμισε την αύξηση επιρροής της Τουρκίας και του στρατού της στον κόσμο, παρόλο που το προσωπικό σε όλα τα όπλα –όπως παραδέχτηκε ο ίδιος- «αποψιλώθηκε» μετά την απόπειρα πραξικοπήματος.

Η εκδήλωση ξεκίνησε τηρώντας ενός λεπτού σιγή προς τιμή των θυμάτων και τον τουρκικό εθνικό ύμνο και στη συνέχεια δόθηκε συναυλία από την μπάντα των Γενίτσαρων. «Με αυτόν τον ηρωισμό, το έθνος μας απέδειξε για άλλη μια φορά σε ολόκληρο τον κόσμο ότι η κυριαρχία του ανήκει χωρίς όρους. Κανείς δεν μπορεί να κυριαρχήσει στην εθνική μας βούληση. Η Δημοκρατία της Τουρκίας είναι πλέον στην κορυφή της ατζέντας στη διεθνή σκηνή. Και με αυτή την έννοια, η σφαίρα επιρροής και ενδιαφέροντος της Δημοκρατίας της Τουρκίας και επομένως των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων έχει επεκταθεί», είπε χαρακτηριστικά ο Ακάρ.

«Από τις 15 Ιουλίου 2016, έχουν απομακρυνθεί συνολικά 23.364 «προδότες» από τις ένοπλες δυνάμεις», δήλωσε ο Χουλουσί Ακάρ και ισχυρίστηκε ότι «παρά την «εκκαθάριση», οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις δεν έχουν αποδυναμωθεί».

«Όσον αφορά την πολεμική μας αεροπορία, φίλοι μου… Ακόμη και πριν από τις 15 Ιουλίου, ακόμη και πριν οι πιλότοι εγκαταλείψουν τις ένοπλες δυνάμεις για οποιοδήποτε λόγο, ακόμη και πριν φύγουν από την αεροπορία, είχαμε σοβαρό πρόβλημα πιλότων», υποστήριξε και πρόσθεσε: «Και μετά την 15η Ιουλίου όσοι προδότες υπήρχαν, πετάχτηκαν κι αυτοί έξω. Με άλλα λόγια, το 80% από αυτούς πετάχτηκαν. Επομένως, αυτή τη στιγμή εμείς δουλεύουμε με λιγότερους πιλότους, με το 20% των πιλότων. Έτσι, ένας πιλότος κάνει τη δουλειά πέντε πιλότων και ούτε στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας, ούτε στα μεταγωγικά, ούτε στη Συρία, ούτε στο Ιράκ, ούτε στη Λιβύη, ούτε στο Αζερμπαϊτζάν δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα. Χάρη στον ηρωισμό και την αυτοθυσία αυτών των επαγγελματιών, δεν βιώσαμε κανένα πρόβλημα, φίλοι μου».

Σύμφωνα με τον απολογισμό του υπουργού Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού, μετά τις 15 Ιουλίου μέχρι σήμερα, έχουν διεξαχθεί 135.916 επιχειρήσεις κατά της οργάνωσης FETÖ του ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν και 312.121 συλλήψεις γκιουλενιστών.

Σήμερα, πάντως, η εφημερίδα "Yeni Safak" ανέφερε ότι ο Ερντογάν έχει μείνει μόνος του, επειδή η FETÖ έχει διεισδύσει σε όλους τους συντηρητικούς κύκλους.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.