Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λαμία: Πυροβολισμοί ανάμεσα σε Ρομά για ένα… προξενιό – Τρεις τραυματίες

Στον τραυματισμό τριών ατόμων κατέληξε ο καβγάς με πυροβολισμούς για ένα προξενιό ανάμεσα σε Ρομά στην περιοχή της Ανθήλης έξω από τη Λαμία...







Στον τραυματισμό τριών ατόμων κατέληξε ο καβγάς με πυροβολισμούς για ένα προξενιό ανάμεσα σε Ρομά στην περιοχή της Ανθήλης έξω από τη Λαμία

Αναστάτωση προκλήθηκε στο χωριό Ανθήλη έξω από τη Λαμία, το βράδυ της Τρίτης (6/7) μετά από άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς ανάμεσα σε δύο οικογένειες Ρομά για ένα προξενιό που δεν ολοκληρώθηκε με τον απολογισμό να κάνει λόγο για τρεις τραυματίες.

Σύμφωνα με το LamiaReport για σχεδόν 30 λεπτά ακουγόντουσαν πυροβολισμοί από τον καταυλισμό των Ρομά.

Είχαν προηγηθεί προφορικές αντεγκλήσεις, αλλά και άγριο ξύλο μεταξύ των δύο οικογενειών, που φέρεται να τα χάλασαν στο… προξενιό!

Αποτέλεσμα ήταν ένα άτομο να μεταφερθεί - από τους ίδιους τους Ρομά - τραυματισμένο από σκάγια στο Νοσοκομείο Λαμίας, ενώ άλλα δύο άτομα ζήτησαν ασθενοφόρο καθώς έφεραν θλαστικά τραύματα από τη συμπλοκή.

Την ίδια ώρα οι κάτοικοι του χωριού κλειδαμπαρώθηκαν στα σπίτια τους, υπήρχαν όμως και άνθρωποι που δεν είχαν τελειώσει τις δουλειές τους στα χωράφια και έπαιρναν με αγωνία την αστυνομία ανησυχώντας μετά τη «βροχή» από τις σφαίρες.

Στο σημείο έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη με επικεφαλής τον Διευθυντή της ΔΑ Φθιώτιδας Αστυνομικό Διευθυντή Δημήτρη Φούρλα και προχώρησαν σε 8 προσαγωγές από άτομα των δύο οικογενειών.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που ξεφεύγει η κατάσταση μεταξύ των Ρομά στον καταυλισμό της Ανθήλης. Συχνά - πυκνά ξεκινούν φραστικά επεισόδια και το ίδιο συχνά, οι καυγάδες καταλήγουν σε βίαια επεισόδια. Αυτή τη φορά μίλησαν και τα όπλα, ενώ στο παρελθόν έχουν καταγραφεί ακόμη και εμπρηστικές επιθέσεις στα σπίτια μεταξύ αυτών που έχουν διαφορές!

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.