Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ζάκυνθος: Βρετανίδες τουρίστριες με κορονοϊό «απέδρασαν» από ξενοδοχείο

Η απουσία τους έγινε αντιληπτή, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου ειδοποίησαν τον ΕΟΔΥ και τελικά οι αστυνομικοί της περίμεναν στο αεροδρόμιο Οι...







Η απουσία τους έγινε αντιληπτή, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου ειδοποίησαν τον ΕΟΔΥ και τελικά οι αστυνομικοί της περίμεναν στο αεροδρόμιο

Οι τέσσερις τουρίστριες βρέθηκαν το έσκασαν από το ξενοδοχείο καραντίνας στη Ζάκυνθο για να πάρουν την πτήση της επιστροφής στη Βρετανία.

Το έσκασαν από το ξενοδοχείο καραντίνας όπου βρίσκονταν τέσσερις Βρετανίδες τουρίστριες στη Ζάκυνθο, επιχειρώντας να επιβιβαστούν στην πτήση της επιστροφής στην πατρίδα τους.

Οι τέσσερις κοπέλες είχαν ήπια συμπτώματα και όταν έκαναν rapid test, βρέθηκαν θετικές στον κορονοϊό και σύμφωνα με το πρωτόκολλο μεταφέρθηκαν στο Κερί σε ξενοδοχείο καραντίνας.


Ωστόσο, οι Βρετανίδες, σύμφωνα με το ermisnews.gr, θέλησαν να πάρουν την πτήση της επιστροφής στην Αγγλία η οποία αναχωρούσε τα ξημερώματα και έτσι το έσκασαν από το ξενοδοχείο.

Μόλις η απουσία τους έγινε αντιληπτή, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου ειδοποίησαν τον ΕΟΔΥ και τελικά οι αστυνομικοί της περίμεναν στο αεροδρόμιο. Όταν έφθασαν οι Βρετανίδες, τις οδήγησαν σε ειδική αίθουσα του αεροδρόμιου. Από εκεί με ασθενοφόρα επέστρεψαν στο ξενοδοχείο καραντίνας.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.