Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έκανε κι η μύγα κ@λο... Ειρωνίες Ράμα κατά Ελλάδας και Βουλγαρίας στη συνάντηση με τον Ζάεφ…

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα σε συνάντηση του με τον ομόλογό του στα Σκόπια Ζόραν Ζαεφ και ευρισκόμενος στο οικονομικό φόρουμ που ...







Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα σε συνάντηση του με τον ομόλογό του στα Σκόπια Ζόραν Ζαεφ και ευρισκόμενος στο οικονομικό φόρουμ που διοργανώθηκε φέτος για πρώτη φορά στα Σκόπια, αναφέρθηκε στο νερό που άσκησε η Βουλγαρία και που σταμάτησε ταυτόχρονα και την ενταξιακή πορεία της Αλβανίας.

” Όλοι έχουν το δικαίωμα να αισθάνονται απογοητευμένοι γιατί ξαφνικά εμφανίζεται η Βουλγαρία και θέλει κάτι περισσότερο” είπε χαρακτηριστικά ο Ράμα, μιας και η χώρα του υπέστη ταυτόχρονα τις ίδιες ακυρωτικές συνέπειες στο θέμα των διαπραγματεύσεων.

Επίσης ο Ράμα δηθες αστειευόμενος είπε στον Ζόραν Ζαεφ : ” Ελπίζω πως δεν θα θέλουν να σας αποκαλέσουν Δυτική Βουλγαρία, γιατί τότε θα πρέπει να διαπραγματευτείτε ξανά με τους Έλληνες”…”
……
Όσον αφορά τον Ράμα και την ειρωνική του στάση όλο αυτό το διάστημα προς την Ελλάδα, φανερώνει κόμπλεξ κατωτερότητας και δεύτερον τέτοιες δηλώσεις αποτελούν στοιχείο προβοκάτσιας και πρόκλησης ταραχών.
…..
himara.gr 25/6/2021

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.