Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ζάκυνθος: 51χρονος... Ξεψύχησε στο μπαλκόνι του από χρήση ναρκωτικών...

Αντιμέτωπος με ένα εφιαλτικό θέαμα βρέθηκε ένας συγγενής ενός 51χρονου άνδρα ο οποίος ανησύχησε που δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του ...







Αντιμέτωπος με ένα εφιαλτικό θέαμα βρέθηκε ένας συγγενής ενός 51χρονου άνδρα ο οποίος ανησύχησε που δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του και πήγε στο σπίτι του στην κοινότητα Άγιος Δημήτριος της Ζακύνθου, το πρωί του Σαββάτου.

Ο 51χρονος ήταν πεσμένος ανάσκελα στο μπαλκόνι του σπιτιού, όπου είχε αφήσει την τελευταία του πνοή αφού πρώτα είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, όπως έδειχνε η ποσότητα ουσιών που υπήρχε μέσα σε ένα τσαντάκι στο τραπεζάκι που βρισκόταν δίπλα του.

Αμέσως ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που έκαναν επιτόπια έρευνα και βρήκαν στο επίμαχο τσαντάκι και ένα πιστόλι. Το όπλο εστάλη για βαλλιστική εξέταση, για τα ναρκωτικά ζητήθηκε χημική ανάλυση, ενώ παραγγέλθηκε νεκροτομή στην σορό του 51χρονου, ώστε να διαπιστωθεί αν πράγματι ο θάνατός του αποδίδεται στην χρήση.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.