Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορονοϊός: Πενθήμερη άδεια σε στρατεύσιμους και μόνιμους που θα εμβολιαστούν

Οι υπουργοί Υγείας, Ανάπτυξης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης εξειδίκευσαν πριν από λίγο τα μέτρα που ανακοίνωσε μέσα από το διάγγελμά του ο πρωθ...






Οι υπουργοί Υγείας, Ανάπτυξης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης εξειδίκευσαν πριν από λίγο τα μέτρα που ανακοίνωσε μέσα από το διάγγελμά του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το απόγευμα της Δευτέρας.

Μεταξύ των όσων ανακοίνωσαν, προβλέπεται ότι οι στρατεύσιμοι και οι μόνιμοι στον στρατό που θα εμβολιάζονται κατά του κορονοϊού θα παίρνουν πέντε ημέρες άδεια.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις υπουργοί, Κικίλιας, Γεωργιάδης και Πιερρακάκης αναφέρθηκαν αναλυτικά τόσο στο τι θα ισχύει για τους υγειονομικούς σε περίπτωση που εμείνουν στην απόφασή τους να μην εμβολιαστούν αλλά και το πως θα λειτουργεί η εστίαση μόνο για καθήμενους και πως θα γίνονται οι έλεγχοι για το ποιος είναι εμβολιασμένος και ποιος όχι.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.