Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γούρνες Ηρακλείου: Πάνοπλοι αστυνομικοί προσπάθησαν να συλλάβουν καταστηματάρχη - Τον φυγάδευσαν οι πελάτες του (βίντεο)

Οργή πολιτών κατά της κυβέρνησης σε ταβέρνα σε περιοχή των Γουρνών του Ηρακλείου Κρήτης όταν ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας επιχείρησαν να...







Οργή πολιτών κατά της κυβέρνησης σε ταβέρνα σε περιοχή των Γουρνών του Ηρακλείου Κρήτης όταν ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας επιχείρησαν να συλλάβουν καταστηματάρχη, επειδή υπήρχαν όρθιοι στο μαγαζί του.

Κουκουλοφόροι αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ έσπευσαν πάνοπλοι να συλλάβουν τον ιδιοκτήτη, ο οποίος ωστόσο είχε προλάβει να διαφύγει, με την κάλυψη των πελατών του που δεν άφησαν την πρώτη ομάδα των αστυνομικών που έφτασε στο σημείο, να του περάσει χειροπέδες.

Οργισμένοι οι πελάτες άρχισαν να τραβάνε βίντεο:

«Μπράβο σας παιδιά. Τα κανάλια να φωνάξουμε! Κάθε Σάββατο είμαστε εδώ και διασκεδάζουμε, δεν πειράζει κανέναν ο άνθρωπος. Ντροπή σας! Παίρνουνε τους πελάτες μέσα! Τους βάζουν χειροπέδες και τους περνάνε αυτόφωρο».

 

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.