Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χανιά: Αρνήθηκαν να βάλουν μάσκα σε δημόσια υπηρεσία και τους συνέλαβαν

Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα χτες το πρωί στα Χανιά. Το περίεργο της υπόθεσης έγκειται στο γεγονός ότι πλέον η ενημέρωση για τις βασ...






Ένα περίεργο περιστατικό έλαβε χώρα χτες το πρωί στα Χανιά. Το περίεργο της υπόθεσης έγκειται στο γεγονός ότι πλέον η ενημέρωση για τις βασικές «κατευθύνσεις» σε επίπεδο μέτρων πρόληψης κατά της πανδημίας του κορονοϊού είναι γνωστές τοις πάσιν και είναι απορίας άξιον πώς μπορεί να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά.



Πιο συγκεκριμένα, δύο πολίτες, εντός δημόσιας υπηρεσίας στα Χανιά και στο πλαίσιο διεκπεραίωσης υποχρεώσεών τους, αρνήθηκαν να βάλουν μάσκα, παρά τις συστάσεις που δέχτηκαν κατ’ επανάληψη από το προσωπικό. Συνέπεια αυτού ήταν να κληθεί η αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τους δύο πολίτες, επιβάλλοντάς τους παράλληλα και πρόστιμο 300 ευρώ καθ’ έκαστο.

Συν τοις άλλοις, στο Ρέθυμνο επιβλήθηκαν δύο πρόστιμα σε εργαζόμενους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη χρήση μάσκας.

Οι έλεγχοι της αστυνομίας συνεχίζονται και μάλιστα με έντονους ρυθμούς, σε μια περίοδο που τα επιδημιολογικά δεδομένα δείχνουν ανοδικές τάσεις στην Κρήτη.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.