Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ελλάς-Γαλλία συμμαχία στις απολύσεις ανεμβολίαστων... Ανακοινώσεις...καρμπόν!

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας κατά την τοποθέτησή του στη σημερινή συνέντευξη τύπου για τα νέα μέτρα ανέφερε ότι έχουμε φτάσει τα 9,33...





Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας κατά την τοποθέτησή του στη σημερινή συνέντευξη τύπου για τα νέα μέτρα ανέφερε ότι έχουμε φτάσει τα 9,330 εκατ. εμβολιασμούς, το πρόγραμμα εμβολιασμού πάει πολύ καλά και δυναμώνει συνεχώς, ωστόσο χθες μετά από πολύ καιρό ξεπέρασαν τις 100 οι εισαγωγές covid. 

Όσον αφορά τον εμβολιασμό ανακοίνωσε ότι θα είναι υποχρεωτικός σε όλες τις μονάδες φροντίδας ευπαθών ομάδων και ΑμεΑ και θα πρέπει να έχουν εμβολιαστεί όλοι οι εργαζόμενοι. «Όποιος δεν έχει εμβολιαστεί και αρνείται θα απέχει από την εργασία του άνευ αποδοχών και θα αντιμετωπίζει διοικητικά πρόστιμα.

Όσον αφορά τα πρόστιμα σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι αυτά θα είναι 50.000 ευρώ και σε περίπτωση υποτροπής 200.000 ευρώ.

Υποχρεωτικός επίσης είναι ο εμβολιασμός σε όλες τις δομές υγείας. Έως την 1/09 όλο το προσωπικό θα πρέπει να έχει κάνει την πρώτη δόση.

Ο υπουργός Υγείας συνέστησε σε όλους να σπεύσουν να εμβολιαστούν.

Μάλλον ο Έλληνας υπουργός μελέτησε τις χθεσινές γαλλικές αντίστοιχες ανακοινώσεις...

Στην Γαλλία, λοιπόν, ανακοινώθηκε, πως οι υγειονομικοί εργαζόμενοι που δεν θα εμβολιαστούν μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου δεν θα μπορούν πλέον να εργάζονται και δεν θα πληρώνονται πλέον, Αυτό δήλωσε το απόγευμα της Δευτέρας, ο Υπουργός Υγείας, Olivier Véran.

"Πρέπει να κινηθούμε προς τον εμβολιασμό όλων των Γάλλων, γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να επιστρέψουμε στην κανονική ζωή" , είπε ο υπουργός και υπερασπίστηκε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σχεδιάζοντας έναν "νέο αγώνα ταχύτητας" εναντίον του ιού. Αλλά "αρχικά" , είναι το προσωπικό των γαλλικών υγειονομικών κέντρων που ανησυχεί για το κύριο καταναγκαστικό μέτρο που ανακοίνωσε ο Emmanuel Macron, σε χθεσινό διάγγελμα αλά Μητσοτάκη !

«Για νοσηλευτικό και μη-νοσηλευτικό προσωπικό σε νοσοκομεία, κλινικές, οίκους ευγηρίας, ιδρύματα για άτομα με ειδικές ανάγκες, για όλους τους επαγγελματίες ή εθελοντές που εργάζονται σε επαφή με τους ηλικιωμένους ή αδύναμους, συμπεριλαμβανομένων αυτών στο σπίτι, ο εμβολιασμός θα γίνει υποχρεωτικός» , είπε αναλυτικά ο Γάλλος Πρόεδρος. Όλοι αυτοί οι επαγγελματίες "σε επαφή με ευάλωτα άτομα" θα έχουν δύο μήνες για να ευθυγραμμιστούν. "Από τις 15 Σεπτεμβρίου, θα διενεργούνται έλεγχοι και θα επιβάλλονται κυρώσεις" , προειδοποίησε, αναφερόμενος σε νομοσχέδιο που θα έρθει με σύγκληση του Κοινοβουλίου σε έκτακτη σύνοδο στις 21 Ιουλίου.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.