Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πόλεμική Τουρκική πρόκληση στην Κύπρο: Ακταιωρός άνοιξε πυρ κατά σκάφους του Λιμενικού

Νέα τουρκική πρόκληση στην Κύπρο, καθώς ακταιωρός άνοιξε πυρ κατά σκάφους του Λιμενικού στην Τηλλυρία. Η τουρκική ακταιωρός άνοιξε πυρ για...







Νέα τουρκική πρόκληση στην Κύπρο, καθώς ακταιωρός άνοιξε πυρ κατά σκάφους του Λιμενικού στην Τηλλυρία.

Η τουρκική ακταιωρός άνοιξε πυρ για να αναγκάσει το μικρό σκάφος της λιμενικής και ναυτικής αστυνομίας, να αποσυρθεί από περιοχή, στην οποία έκανε περιπολία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Κυπριακής Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου, το σκάφος με έδρα το αλιευτικό καταφύγιο του Κάτω Πύργου είχε τριμελές πλήρωμα.

"Γύρω στις 03:30 τα ξημερώματα βρισκόταν σε περιπολία για αντιμετώπιση του φαινομένου της παράνομης μετανάστευσης 11 ναυτικά μίλια ανοικτά της Τηλλυρίας. Στη συνέχεια όμως, τουρκική ακταιωρός εμφανίσθηκε στην περιοχή με επιθετικές προθέσεις και άρχισε να καταδιώκει το μικρό σκάφος της λιμενικής, κάνοντας μάλιστα και χρήση πυρών για εκφοβισμό" περιέγραψε.

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ (Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων), η τουρκική ακταιωρός έριξε τέσσερις προειδοποιητικούς πυροβολισμούς. Το ΡΙΚ αναφέρει μάλιστα ότι η πρόκληση συνεχίστηκε, αφού η τουρκική ακταιωρός συνέχισε να καταδιώκει το πλοιάριο του λιμενικού, σχεδόν μέχρι την είσοδο του στο αλιευτικό καταφύγιο του Κάτω Πύργου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Υπουργείου Άμυνας, Χρίστο Πιερή, δεν πρόκειται για ένα απλό περιστατικό. Μιλώντας στην "Πρώτη Εκπομπή", σημείωσε ότι «το θέμα διερευνάται, με το κέντρο επιχειρήσεων της Εθνικής Φρουράς να συλλέγει πληροφορίες για να προχωρήσει το αρμόδιο Υπουργείο σε ενέργειες».

Πηγή: sigmalive.com

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.