Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Περίεργη υπόθεση με πλαστά μοριακά τεστ από αλλοδαπούς – Οι αρχές ψάχνουν να δουν τι συμβαίνει

Δύο αλλοδαποί, οι οποίοι εμφανίζονταν ως πατέρας και γιος πήγαν σε ταξιδιωτικό γραφείο της Αθήνας και κατέθεσαν – μαζί με τα υπόλοιπα χαρτιά...



Δύο αλλοδαποί, οι οποίοι εμφανίζονταν ως πατέρας και γιος πήγαν σε ταξιδιωτικό γραφείο της Αθήνας και κατέθεσαν – μαζί με τα υπόλοιπα χαρτιά τα οποία χρειάζονταν για να ταξιδέψουν – δύο αρνητικά μοριακά τεστ, όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ της η Μίνα Καραμήτρου στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Η υπόθεση άρχισε να περιπλέκεται όταν ξέχασαν τα τεστ στο γραφείο, και από το ταξιδιωτικό επικοινώνησαν με τη μικροβιολόγο που ήταν πάνω στα έγγραφα, η οποία όμως δήλωσε άγνοια.

Έψαξε στο αρχείο της, δεν εντόπισε με τα συγκεκριμένα στοιχεία άτομα που είχαν πάει στο εργαστήριό της για να κάνουν μοριακό τεστ. Όταν έφτασαν στα χέρια της στα έγγραφα, διαπιστώθηκε ότι ήταν πλαστά. Τα χαρτιά αυτά κατατέθηκαν λίγη ώρα αργότερα στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης.

Τα χαρτιά έχουν σφραγίδες και υπογραφές και οι αρχές ψάχνουν να δουν τι συμβαίνει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Αν πρόκειται δηλαδή για μια πλαστογραφία από την αρχή μέχρι το τέλος ή πρόκειται για κάτι πιο σοβαρό.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.