Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φ.Φράγκος: Ζητεί την απόκτηση φρεγατών με ικανότητα στρατηγικού πλήγματος στην ενδοχώρα του εχθρού

Την άμεση απόκτηση φρεγατών με την ικανότητα στρατηγικού πλήγματος στην ενδοχώρα του αντιπάλου ζήτησε ο τ.ΥΕΘΑ και επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Στρ...





Την άμεση απόκτηση φρεγατών με την ικανότητα στρατηγικού πλήγματος στην ενδοχώρα του αντιπάλου ζήτησε ο τ.ΥΕΘΑ και επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος.

Ο Στρατηγός Φράγκος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο του ALPHA RADIO 88,6 fm της Καβάλας, στην εκπομπή της δημοσιογράφου Σίσσυς Ακοκαλίδου αναφέρθηκε στο θέμα των εξοπλιστικών, το κλείσιμο Μονάδων Καταδρομών και της θητείας

Συγκεκριμένα:

Σε ερώτηση εάν θα πάρουμε την Αμερικανική Φρεγάτα διευκρίνισε:

-Ο Αρχηγός ΓΕΝ σε συνεργασία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ θέτει τις προδιαγραφές που πρέπει να έχει η νέα φρεγάτα του Π.Ν.

-Την διαπραγμάτευση για την προμήθεια των οπλικών συστημάτων αναλαμβάνει η ΓΔΑΕ του Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με πολιτικό προσωπικό και προϊστάμενο οι οποίοι μπορούν να παρακάμψουν ακόμη και τις ενδεχόμενες αντιρρήσεις των Αρχηγών για λόγους «Εθνικού συμφέροντος»

-Ενώ απαίτησε να αφήσουν τις κωλυσιεργίες και να συναποφασίσουν πολιτική και στρατιωτική ηγεσία προκειμένου να γίνει η προμήθεια ταχύτατα:
  • Μιας στρατηγικής φρεγάτας που να καλύπτει όλη την Αν. Μεσόγειο.
  • Να έχει την δυνατότητα να φέρει πλήγματα σε μεγάλο βάθος και να έχει ανθυποβρυχιακή και αντιαεροπορική προστασία

Ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο απέκλεισε όσες φρεγάτες έχουν ESSM, και άρα και τις Αμερικανικές, και «έδειξε» προς της Belharra.

Ενώ παράλληλα με όσα ζητεί γίνεται κατανοητό πως η φρεγάτες θα πρέπει να φέρουν και SCALP Naval.

Προκειμένου, όπως είπε να παρέχει το πλεονέκτημα δεδομένου ότι η Α.Μέρκελ μας έχει ξεπουλήσει, καθώς θα παραδώσει τα υποβρύχια τύπου "Παπανικολή" 214 στο ΤΠΝ , που ναυπηγούνται μάλιστα στο GOLCUK και στην Κωνσταντινούπολη.

Με αποτέλεσμα να μεταφέρουν τεχνογνωσία, ενώ παραβιάζουν την δέσμευση τους, ότι ποτέ δεν θα τις πουλούσε στο Τουρκικό Ναυτικο (ΤΠΝ).

Απαιτείται:
  • Ανάπτυξη της εγχώριας παραγωγής οπλικών συστημάτων με άμεση αναδιοργάνωση της ΕΑΒ..
  • Ανάπτυξη τεχνολογιών "antidrones”συστημάτων
  • Άμεση αναστολή αποφάσεων για το κλείσιμο:
- μονάδων ειδικών δυνάμεων,

-μονάδων ελιγμών και

-μονάδων που επηρεάζουν το Χερσαίο Θέατρο Επιχειρήσεων καθώς και το Θέατρο Επιχειρήσεων στο Αιγαίο, που ατυχώς προβλέπω, ότι θα συνοδεύεται με παραιτήσεις δυσαναπλήρωτου προσωπικού..

Για όσους αναρωτιούνται «εσύ τι έκανες όταν ήσουν Αρχηγός» ο Στρατηγός Φράγκος Φ. απάντα πως «δεν άφησα ποτέ να κλείσουν μονάδες Καταδρομών και Πεζοναυτών και η επάνδρωση τους ήταν στο 100%.

Να αυξήσετε την θητεία στους 15 ή 18 μήνες ΥΕΘΑ κύριε Παναγιωτόπουλε χορηγώντας μετά την λήξη της θητείας έξι η εννέα βασικούς μισθούς, μειώνοντας το κόστος, για τον κρατικό προϋπολογισμό καθώς η αναλογία είναι 1 προς 4 κληρωτών και ΕΠΟΠ..

Ο Εθνικος Στρατός κερδίζει πολέμους, γιατί αγωνίζεται «Υπέρ Βωμών και Εστιών!!».

Η πρόταση έχει υποβληθεί από το 2004, πέντε χρόνια πριν γίνω Αρχηγός ΓΕΣ.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.