Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις συμμετείχαν σε πολυεθνική άσκηση στη Μαύρη Θάλασσα

Οι Ένοπλες Δυνάμεις συμμετείχαν, χθες, με ένα ζεύγος μαχητικών αεροσκαφών F-16 σε πολυεθνική διακλαδική άσκηση ADEX - Air Defence Exercise ...






Οι Ένοπλες Δυνάμεις συμμετείχαν, χθες, με ένα ζεύγος μαχητικών αεροσκαφών F-16 σε πολυεθνική διακλαδική άσκηση ADEX - Air Defence Exercise στη Μαύρη Θάλασσα εντός FIR Βουκουρεστίου.

Όπως ανακοινώθηκε, στην άσκηση συμμετείχε η Ναυτική Συμμαχική Δύναμη Standing NATO Maritime Group Two - SNMG 2 καθώς και μαχητικά αεροσκάφη - επιπλέον των ελληνικών - από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Ρουμανία καθώς και ένα αεροσκάφος εγκαίρου προειδοποίησης E-3A AWACS του ΝΑΤΟ.

Κατά την διάρκεια της άσκησης, εκτελέστηκαν σενάρια αεροπορικής προστασίας και προσβολής ναυτικής δύναμης, στο πλαίσιο των οποίων το ελληνικό ζεύγος F-16 επιχείρησε σε ρόλο Escort των επιτιθέμενων αεροσκαφών.

Σκοπός της ADEX ήταν να επιδείξει την ικανότητα του ΝΑΤΟ στην ολοκλήρωση και αποτελεσματική συνέργεια των δυνάμεων του σε θάλασσα και αέρα, και να προαγάγει το επίπεδο της επιχειρησιακής ετοιμότητας, μαχητικής ικανότητας, διαλειτουργικότητας και συνεργασίας των συμμετεχόντων σε συμμαχικό πλαίσιο.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.