Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Προσαγωγή του μεγαλομετόχου της Παναχαϊκής επειδή πιάστηκε στα χέρια με τον Μητροπολίτη Πατρών

Πρωτοφανές περιστατικό είναι αυτό που έλαβε χώρα στην Πάτρα, όπου ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, Γιώργος Μπάρλος προσήχθη από την αστυνομί...






Πρωτοφανές περιστατικό είναι αυτό που έλαβε χώρα στην Πάτρα, όπου ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, Γιώργος Μπάρλος προσήχθη από την αστυνομία μετά από επεισόδιο που είχε με τον Μητροπολίτη Πατρών, Χρυσόστομο.

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ στο Επισκοπείο της Πάτρας και ενώ ήταν σε εξέλιξη συνάντηση του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομου με τον μεγαλομέτοχο της Παναχαϊκής Γιώργο Μπάρλο. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Tempo24.gr για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, προκλήθηκε ένταση κατά τη διάρκεια της συζήτησης μεταξύ των δύο αντρών.

Tο επεισόδιο ήταν ιδιαίτερα έντονο, με αποτέλεσμα συνεργάτες του Μητροπολίτη να καλέσουν την Αστυνομία, η οποία κατέφτασε με ισχυρή δύναμη και προσήγαγε άμεσα τον κ. Μπάρλο. Δεν υποβλήθηκαν πάντως μηνύσεις με αποτέλεσμα λίγο μετά τις 22:00 ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής να αφεθεί ελεύθερος.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.