Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΤΟΗΤΟΣ ο Ερντογάν έκανε έκκληση για ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ της Αμμοχώστου !

Οι δηλώσεις του Ερντογάν ήταν ως εξής : ¨Αυτό το λέω και το πιστεύω. Η τουρκική πλευρά είναι η μόνη που αγωνίζεται για ειρήνη και σταθερότη...








Οι δηλώσεις του Ερντογάν ήταν ως εξής :

¨Αυτό το λέω και το πιστεύω. Η τουρκική πλευρά είναι η μόνη που αγωνίζεται για ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή και στο νησί. Ο νότος δεν έχει τέτοιο ντέρτι. Η Ελλάδα ως εγγυήτρια χώρα, δυστυχώς δεν έχει τέτοιο ντέρτι.

Σήμερα θα άκουσαν την ομιλία μας και αυτοί, όσοι εχθροί της Τουρκίας υπάρχουν, αμέσως υπό την ηγεσία του Μητσοτάκη, οργάνωσαν μια τέτοια συνάντηση. Ας κάνουν ότι θέλουν , όπου θέλουν, εμείς θα σταθούμε όρθιοι.

Η πιο ιδανική λύση για τα Βαρώσια είναι τα αδέρφια μας στην Β.Κύπρο να κάνουν αίτηση και να αγοράσουν τα μέρη εκεί. Μάλιστα σε αυτό το θέμα μπορούν να έρθουν και από την Τουρκία και να γίνουν εκεί ιδιοκτήτες ακινήτων. Μπορεί να ανοίξει ο δρόμος για αυτά¨.

milliyet.com.tr

22/7/2021


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.