Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Προσαγωγές για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας

Σε περισσότερες από πέντε προσαγωγές έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής η ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο ...








Σε περισσότερες από πέντε προσαγωγές έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής η ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Σύνταγμα και τα Προπύλαια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο Σύνταγμα συγκεντρώθηκαν περίπου 3.500 αρνητές του εμβολίου. Σε κάποια στιγμή που τους ζητήθηκε να απομακρυνθούν από τη λεωφόρο Αμαλίας, γιατί παρεμπόδιζαν την κυκλοφορία, άρχισαν να πετούν προς την πλευρά των αστυνομικών μπουκάλια και άλλα αντικείμενα. Τότε, οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν ρίψεις νερού με το ειδικό όχημα και περιορισμένη χρήση χημικών.

Ταυτόχρονα, επεισόδια μικρής έκτασης σημειώθηκαν και στα Προπύλαια, όπου είχαν συγκεντρωθεί, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.