Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θα έλεγε κάτι άλλο ο Τατάρ; «Αδύνατη η επιστροφή των Βαρωσίων - Είναι θέμα τιμής»!

Για άλλη μια φορά ο Ερσίν Τατάρ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Gündem Cyprus παραχαράσει την ιστορία, δηλώνοντας θρασύτατα πως τα Βαρώσια...








Για άλλη μια φορά ο Ερσίν Τατάρ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Gündem Cyprus παραχαράσει την ιστορία, δηλώνοντας θρασύτατα πως τα Βαρώσια αποτελούς «έδαφος της ΤΒΔΚ».

«Μετά από 47 χρόνια, ανοίγουμε τα Βαρώσια επειδή δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία και δεν είναι πλέον δυνατόν να το επιστρέψουμε ακόμα κι αν επιτευχθεί συμφωνία», δήλωσε το μαντρόσκυλο του Ερντογάν.

Αναφερόμενος δε στο παράνομα άνοιγμα δήλωσε ξεδιάντροπα: «Τώρα ήρθε η ώρα να ανοίξουμε το Βαρώσι. Έχουμε καταβάλει κάθε προσπάθεια για να μην είμαστε σε αντίθεση με το διεθνές δίκαιο».

Ακόμη και αν βρεθεί η οποιαδήποτε συμφωνία, τα Βαρώσια δεν πρόκειται ποτέ να τα επιστρέψουν οι εισβολείς. Το ξεκαθάρισε μάλιστα με θράσος ο Τατάρ: «Η επιστροφή έχει εξαλειφθεί, είναι ένα εθνικό ζήτημα. Είναι θέμα τιμής. Είναι έδαφος της ‘ΤΔΒΚ’. Η επιστροφή είναι εντελώς αδύνατη. Κατά βούλησή μας, μπορούν να διεκδικήσουν τα υπάρχοντά τους στη δημοκρατία μας».

Δηλαδή επιχειρούν να νομιμοποιήσουν το κατοχικό καθεστώς διά της πλαγίας οδού,δηλαδή με το να διεκδικήσουν οι Κυπραίοι τις περιουσίες τους από τις αρχές του ψευδοκράτους!

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.