Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βρέθηκε το αντικείμενο της δολοφονίας του 59χρονου στο Καπελέτο - Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛΑΣ

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την άγρια δολοφονία του 59χρονου οδηγού ταξί στο Καπελέτο στην Ηλεία. Σύμφωνα με νε...







Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την άγρια δολοφονία του 59χρονου οδηγού ταξί στο Καπελέτο στην Ηλεία.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι αρχές εξετάζουν το σενάριο το θύμα να γνωριζόταν με τον δράστη (οι μαρτυρίες αναφέρουν πως ήταν ένα άτομο). Τα στοιχεία τους δείχνουν πως δεν τον σκότωσε αμέσως, αλλά έμεινε λίγο μέσα στο σπίτι, επομένως ίσως να υπήρξε κάποιος διάλογος η διαπληκτισμός μεταξύ τους. Πάντως υπάρχουν σημάδια παραβίασης, και έχουν αφαιρεθεί χρήματα.

Πιθανότατα να μπήκε για να κλέψει, ο 59χρονος Κ.Τ να τον κατάλαβε και ο δράστης να τον σκότωσε. Επίσης, οι αρχές υποπτεύονται πως ο δράστης είναι αλλοδαπός.

Στην περιοχή υπάρχουν πολλοί αλλοδαποί, καθώς δουλεύουν στις πολλές καλλιέργειες φράουλας, πατάτας και καρπουζιών που υπάρχουν.

Ένα σενάριο που εξετάζεται λοιπόν είναι να ήξερε ο δράστης πως το θύμα έχει λεφτά σπίτι, και γι αυτό να μπήκε.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.