Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γλυκά νερά: Γιατί ο Μπάμπης «ανασταίνει» το σενάριο για… δολοφόνους- Ποιους συνάντησε μετά τη δολοφονία της Καρολάιν;

Στο επίκεντρο των ερευνών έχει μπει η αγορά του οικοπέδου Στην… κακή στιγμή αποδίδει μέχρι και σήμερα ο καθ΄ ομολογίαν συζυγοκτόνος την απο...





Στο επίκεντρο των ερευνών έχει μπει η αγορά του οικοπέδου

Στην… κακή στιγμή αποδίδει μέχρι και σήμερα ο καθ΄ ομολογίαν συζυγοκτόνος την αποτρόπαια πράξη του, τη στιγμή που οι Αρχές αναζητούν οικονομικά κίνητρα, ερευνώντας το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ως εκ προμελέτης.

Στο επίκεντρο των ερευνών έχει μπει η αγορά του οικοπέδου, καθώς και η μεταβίβαση στο όνομα του 33χρονου πιλότου, ενώ την ίδια στιγμή εξετάζεται το υλικό από τις κάμερες στη μοιραία μεζονέτα ώστε να καταγραφεί η συμπεριφορά του 33χρονου προσωρινά κρατούμενου πριν από τη δολοφονία.

Πολύ σημαντικό στοιχείο θεωρούνται και οι επαφές του πιλότου τόσο πριν, όσο και μετά την δολοφονία της Καρολάιν. Δηλαδή ποιους συνάντησε και τι κινήσεις έκανε…

Παράλληλα, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η ανάκριση θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα, με τον ανακριτή να εστιάζει πάρα πολύ στη… διαδρομή των χρημάτων. Η άρση του τραπεζικού απορρήτου, η οποία έχει ήδη ζητηθεί, θα αποκαλύψει πάρα πολλά για τις δοσοληψίες, οι οποίες γίνονταν το τελευταίο διάστημα.

Ακόμα, κομβικότατο ρόλο θα παίξει και η πραγματογνωμοσύνη σε ό,τι αφορά την κάμερα ασφαλείας και την ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης.

Σημειώνεται ακόμα πως ένας από τους πρώτους μάρτυρες που αναμένεται να κληθούν για νέα κατάθεση είναι η «ψυχολόγος» της Καρολάιν, με την κατάθεσή της να θεωρείται σίγουρο ότι θα οδηγήσει σε νέα στοιχεία τις έμπειρες ανακριτικές και εισαγγελικές Αρχές.
Το τρίτο πρόσωπο ανάμεσα σε Μπάμπη και Καρολάιν

Υπενθυμίζεται ότι χθες, το MEGA αποκάλυψε την ύπαρξη τρίτου προσώπου στο γάμο του 33χρονου πιλότου με την Καρολάιν, με το οποίο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φαίνεται ότι είχε σχέση – χωρίς να διευκρινίζεται αν ήταν ερωτική, επαγγελματική ή φιλική.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η οικογένεια της Καρολάιν μαζί με τους νομικούς της εκπροσώπους, ερευνούσε φήμες για σχέση, επαφή ή γνωριμία του συζυγοκτόνου με γυναίκα από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον.

Το όνομα της γυναίκας αυτής, η οποία είναι περίπου 40, είναι γνωστό στις Αρχές και εξετάζεται το κατά πόσο μπορεί να έχει σχέση με τη ρήξη στις σχέσεις του πιλότου με την Καρολάιν, ενώ από τις αρχές υπογραμμίζουν πως η εν λόγω γυναίκα δεν έχει καμία σχέση με την δολοφονία της άτυχης 20χρονης.

Από την πλευρά της η γυναίκα, μέσω του νομικού της εκπροσώπου, υπογραμμίζει ότι η επαφή της με τον πιλότο «ουδεμία σχέση έχει με την ερευνώμενη υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν».

Γιατί ο Μπάμπης «ανασταίνει» το σενάριο για… δολοφόνους

Την ίδια στιγμή, ένα ακόμα σενάριο, το οποίο είχε διαψευστεί στην αρχή, έρχεται και πάλι στο φως της δημοσιότητας, χωρίς ωστόσο και πάλι να επιβεβαιώνεται από πουθενά.

Πρόκειται για το ενδεχόμενο εισβολής δολοφόνων στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Ο υπαινιγμός που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες είναι ότι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι της 20χρονης Καρολάιν και την σκότωσαν γιατί υπήρχαν οικονομικές διαφορές και εκκρεμότητες με τον 33χρονο πιλότο από κάποια παράνομη πράξη, με τους δράστες να λειτουργούν εκδικητικά, σκοτώνοντας την Καρολάιν.

Σύμφωνα πάντα το ρεπορτάζ του MEGA, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, ο ίδιος ο πιλότος έχει υποστηρίξει το ενδεχόμενο αυτό σε ορισμένες συζητήσεις του με συγκρατούμενούς του.

Ωστόσο, η μέχρι τώρα έρευνα δεν έχει δείξει στοιχείο εισβολής στο σπίτι του δράματος, με τις Αρχές να εξετάζουν προσεκτικά όλα τα διαθέσιμα στοιχεία που προκύπτουν συνεχώς.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.