Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φωτιά στο Ηράκλειο: Συνελήφθησαν υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ για εμπρησμό από αμέλεια

Δύο υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ φέρονται να εμπλέκονται στη μεγάλη φωτιά στο Ηράκλειο Κρήτης. Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώ...







Δύο υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ φέρονται να εμπλέκονται στη μεγάλη φωτιά στο Ηράκλειο Κρήτης. Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Μάλιστα, οι δύο εργαζόμενοι του ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται για εμπρησμό από αμέλεια σε σχέση με την εκτεταμένη φωτιά που εκδηλώθηκε το Σάββατο (10.07.2021) στην περιοχή Άνω Μούλια Ηρακλείου Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο, ανέφεραν σε πυροσβέστες ότι προτού ξεσπάσει η φωτιά γίνονταν εργασίες από υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ σε στύλο της ΔΕΗ κοντά στο Αιολικό Πάρκο.

Επιπλέον, οι ίδιες πληροφορίες σημειώνουν ότι μόλις επανήλθε η ηλεκτροδότηση στην περιοχή, προκλήθηκαν σπινθήρες, από τους οποίους και ξεκίνησε η φωτιά.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.